Reisinterpretatie van injectiemanipulator?

Datum van publicatie:2020-09-07

T De afstand die de manipulator aflegt, is een bekende route, en de grootte is gerelateerd aan de grootte van het onderdeel, de drop-positie en de vorm van de machine. Voor de eenvoud wordt deze afstand gewoonlijk gedefinieerd door drie assen, en in dit artikel zullen we profiteren van X, Y en Z. Niet alle fabrikanten van manipulatoren definiëren reizen op deze manier. Sommige methoden om assen te definiëren zijn anders, terwijl andere andere naamgevingsgewoonten gebruiken.

De x-as, die over het algemeen een trekslag wordt genoemd, is in grootte gerelateerd aan de dikte van het onderdeel, bijvoorbeeld om een ​​emmer te manipuleren, om de manipulator uit te schuiven en de emmer uit de mal te trekken, moet je voldoende reizen.

De y-as, ook wel de dwarsslag genoemd, hangt af van het feit of de manipulator het onderdeel aan de zijkant van de machine of aan de achterkant neerlegt en het deel van de reis gebruikt om de machine over te slaan.

De y-as, ook wel de dwarsslag genoemd, hangt af van het feit of de manipulator het onderdeel aan de zijkant van de machine of aan de achterkant neerlegt en het deel van de reis gebruikt om de machine over te slaan.

Het bovenstaande is een inleiding tot de spuitgietmanipulator drie routes, in het algemeen is de gemakkelijkste manier om de gewenste route te bepalen het tekenen van een plattegrond. De lay-out identificeert niet alleen elke reis, maar identificeert ook belangrijke zaken op het plan van het vliegtuig, zoals hulpapparatuur, steunkolommen en holtes.

Dongguan city regenboog automatisering technologie co., LTD. Bevindt zich in het district Dongcheng, het nabijgelegen granaatappelpark van Dongguan, de specialiteit houdt zich bezig met de productie van een speciale mechanische arm voor spuitgietmachines en de omliggende automatiseringsapparatuur, is een verzameling van productontwerp en -ontwikkeling, productie, verkoop en service in een geïntegreerd geheel onderneming: in de kunststofindustrie heeft veel automatiseringsplanning en feitelijke gevechtservaring.

Producten worden veel gebruikt in de thuiselektronica-industrie, computer- en omliggende industrieën, opto-elektronica-industrie, cosmetica-industrie, elektronische communicatie-industrie, auto-industrie, speelgoedindustrie, industrie voor dagelijkse benodigdheden, industrie voor medische benodigdheden, enz. Gebaseerd op de voortdurende verbetering en ontwikkeling van injectie vormtechnologie in de toekomst, automatisering is een onvermijdelijke trend, Rabo-bedrijf past een interactief model voor directe verkoop aan, promoot voortdurend nieuwe producten, nieuwe technologieën, zodat u bevredigende en toepasbare producten kunt opvragen en kopen zonder uit te gaan om uw inkoopkosten te besparen, uw bedrijfskosten.

Ribo bedrijf " professioneel, integriteit, dankbaarheid " bedrijfsfilosofie om klanten beter van dienst te zijn, zal het bedrijf Ribo zich blijven concentreren op het voldoen aan de behoeften van de klant, zodat de kunststofindustrie hoogwaardige, hoge efficiëntie en uitstekende prestatie-automatiseringsproducten kan leveren, de productie-efficiëntie en kwaliteit van de industrie zal verbeteren, perfecte producten en doordachte onderhoud.

contact

Contactpersoon: meneer Liu

Telefoon: 86 0769 81179626

Mobiele telefoon: 13794982536

Echte transmissie: 86 0769 23100573

Adres: No.2, Shaling Gongye West Road, Xiakou Village, Dongcheng District, Dongguan, Guangdong, China

Website: http://www.ruiborobot.com/

https://ruiborobot.1688.com                                                                                                       http://www.robotdg.com/


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Functietitel: general manager

afdeling: Marketing

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81179626

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13794982536

Website: runpard.invipb2b.com

Adres: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top