Introductie van het ronde hoekpakapparaat van automatische lederen shell -machine

Datum van publicatie:2023-09-01

he utility -model heeft betrekking op een ronde hoekzuimsapparaat voor automatisch hemdeling. Het omvat een montageframe, een duwstang, een krimpende staaf, een onderste vaste stoel, een bovenste vaste stoel en een cilinder, een krimpstang wordt geïnstalleerd op de zuigerstang van de cilinder, een duwstang wordt geïnstalleerd tussen de onderste vaste stoel en de bovenste vaste stoel, de duwstang is l-. arm van de duwer vormt een duwoppervlak, de duwstang is uitgerust met een hellende schuifbol aan het andere uiteinde van de duwer, een vaste staaf is geïnstalleerd op de duwstang, een hellend slipgat wordt geïnstalleerd op de bovenste vaste stoel en een Vaste stang is op een hoek geïnstalleerd. Een vaste staaf is gemonteerd op de duwstang, een schuifgat wordt schuin op de bovenste vaste stoel verstrekt en een vaste staaf is gemonteerd op een hoek van de bovenste vaste stoel, en een stuwkrachtveer wordt aangeboden tussen de twee vaste staven. Het afgeronde hoekgedeelte van het inpakpapier wordt omhoog gevouwen door het duwoppervlak van de duwstang door een extern transmissiemechanisme te duwen, en het afgeronde hoekgedeelte van de verpakking wordt tegen elkaar gedrukt op de huidschil door de krimpende hendel door de cilinder te duwen, realiserend automatisch afgeronde hoekpakken.


-De automatische huidschelpmachine bevat een frame, een transportband, een automatisch papieren ontlaadapparaat, een kartonnen geleidingsapparaat en een automatisch papierdruppelapparaat, het Automatisch papieren ontlaadapparaat bestaat uit een veer-loaded drukplaat, een limietstopper, een kartonnen limietsleuf, een paar met tussenpozen bewegend papier dat wrijvingswielen laadt en een continu bewegend wrijvingswiel; Het kartonnen leidende apparaat bestaat uit een paar kartonnen geleidingsstoppers en een kartonnen wrijvingswiel; Het automatische papieren druppelapparaat bestaat uit een motormechanismemotor, een actieve, schuine versnelling, een aangedreven schuine uitrusting, een aangedreven knuppeluitrusting en een aangedreven knuppeluitrusting. Het automatische papierdruppelapparaat bestaat uit het tandwielmechanismemotor, actieve schuine versnelling, aangedreven schuine tandwiel, aangedreven schuine tandwielschijf, verbindingsstaaf en beweegbare trekplaat en de werking van het tandwielmechanisme wordt geregeld door de besturingseenheid. Het hulpprogramma -model heeft een eenvoudige structuur, veranderde de traditionele semi -nautomatische shell -machine, moet de kartonnen modus handmatig plaatsen, maar door het systeem van sensor signaal feedback -systeem en automatische regeling, om een ​​nauwkeurige en snelle scheiding en levering van kartonnen, kleur te bereiken Papier en kartonnennauwkeurige positionering en kartonnen automatische druppel, waardoor de productie -efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd.

基建9045.png


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Sales

Bedrijfstelefoon: +86-135-8077-6960

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-189-2827-5267

Website: degaomachinery.invipb2b.com

Adres: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top