Introductie van het gebruik van de nieuwe vleessnijmachine

Datum van publicatie:2019-09-11

Introductie van het gebruik van de nieuwe vleessnijmachine

cuts of beef.jpg

De nieuwe vleessnijmachine heeft de voordelen van een mooi uiterlijk, eenvoudige bediening, hoog rendement, laag stroomverbruik van de vleessnijmachine, eenvoudige reiniging en onderhoud, veiligheid en hygiëne, goed vleessnijden effect, enz. De vorm is mooi en het vlees snijmachine is compact en duurzaam. Vleesverwerkende machines onmisbaar voor units zoals restaurants, kantines en vleesverwerkende fabrieken. Geschikt voor grotere horeca- of vleesverwerkende bedrijven, met name fabrikanten van vleessnijders die geschikt zijn voor gebruik in schoolkantines en fabriekskantines. De basis van de vleessnijmachine heeft wielen en flexibele beweging. De fabrikanten van kleine vleessnijmachines hebben een lage prijs en de snijder heeft een extern hangend ontwerp. De vleessnijmachine is handig voor wassen en demonteren en de hygiëne is veiliger.

chicken cutting machine.jpg

Hoe de vleessnijder te gebruiken: maak deze eerst schoon met warm water, maak de motor niet nat. Start de motor eerst om te kijken of het mes correct draait. Als het wordt teruggedraaid, moet het onmiddellijk worden gecorrigeerd. Schakel na gebruik eerst de stroom van de vleessnijder uit, verwijder het verwijderbare deel, was het met heet water en installeer het dan. Droog het water na het wassen van de machine en breng de bakolie aan op het mes. Bij het snijden van het varkensvlees, snijd het vlees eerst in stukjes, snijd vervolgens de plak vlees horizontaal en snijd een mes om het vlees te snijden.

deli meat slicer.jpg

De vleessnijmachine is verdeeld in groot, middelgroot en klein. De machine die geschikt is voor de uitvoer kan worden geselecteerd op basis van de gelegenheid. Voor een klein restaurant kan een zeer kleine vleessnijder aan de behoeften voldoen. Het is niet nodig om de keuze te schatten. Machine.

meat slicer.jpg

vlees Snijder     stukken rundvlees     vlees snijmachine te koop     elektrische voedselsnijder     kip snijmachine

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top