Longitudinale kortstondige trekeigenschappen van H13 Gereedschapsstaalbalkolie blussen van 1010 ° C (1850 ° F) en verdubbelde getemperd tot aangegeven hardheid.

Datum van publicatie:2024-05-05

aisi H13 Gereedschapsstaal

aisi H13 staal is een 5% cr ultra-high sterkte gereedschap stalen legering met een hoger gehalte van molybdeen en vanadium. Molybdeen biedt uitstekende taaiheid en hoge hargelijkheid; Vanadium resulteert in een hogere mate van dispersie van de harde vanadiumcarbiden, wat resulteert in hogere slijtvastheid.

H13 Gereedschapsstaal is een secundair verhardend staal. Het heeft een goede temperatuurweerstand, goede thermische vermoeidheidsweerstand en uitstekende weerstand tegen warmtescheuren en handhaaft een hoge hardheid en sterkte bij verhoogde temperaturen. Het is een diepe verharding en heeft een zeer hoge taaiheid, waardoor het verharden van grote secties door luchtkoeling mogelijk is.

hot werkgereedschap gemaakt van H13 -materiaal kan veilig water worden gekoeld in heet werkgebruik waare Thermische schokken kraken is geen probleem. De weerstand tegen thermische vermoeidheid, erosie en slijtage maakt het het schimmelmateriaal bij uitstek voor aluminium- en magnesium die gietstukken, evenals vele andere heet werkende toepassingen. H13 -metaal is echter onderhevig aan waterstofvernietiging en kan worden genitrideerd voor extra slijtvastheid.

aisi H13 staaleigenschappen

de volgende gegevensbladen vatten H13 staaleigenschappen zoals chemische samenstelling, fysische en \\ samen Nmechanische eigenschappen, enz. Als dichtheid, specifieke warmtecapaciteit en thermische eigenschappen worden elastische modulus gegeven in de onderstaande tabel.niveaus.

round staven, olie bleven uit 1010 ° C (1850 ° F) en dubbel gehard, 2

2 uur bij aangegeven temperatuur.

longitudinal Short微信图片_20240505091817.pngtime Tensile eigenschappen van H13 Tool Steel bar

oil geblust van 1010 ° C (1850 ° F) en verdubbelde getemperd tot aangegeven hardheid.

微信图片_20240505091928.png

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top