Productieprocedure van plastic spuitgietmatrijzen

Datum van publicatie:2021-06-28

Mold-verwerking verwijstnaar de verwerking van het vormen en blanking tools,naast het scheren sterft en sterft sterven. Ondernormale omstandigheden bestaat de mal uit twee delen, een bovenmal en een lagere vorm. De stalen plaat wordt geplaatst tussen de bovenste en onderste mallen en het materiaal wordt gevormd onder de actie van de pers. Wanneer de pers wordt geopend, wordt het werkstuk bepaald door de vorm van de vorm verkregen of wordt het overeenkomstige afval verwijderd. Onderdelen zo klein als elektronische connectoren en zo groot als de automotive dashboards kunnen worden gevormd. Progressieve schimmel verwijstnaar een reeks mallen die het verwerkte werkstuk van het ene stationnaar het andere automatisch kan verplaatsen en het gegoten deel op het laatste station haalt. Mold Processing Technology Inclusief: Snijmatrijs, Blanking Die, Compound Die, Extrusie Die, Vier Slide Rail Die, Progressive Die, Stamping Die, Die Snijmatrijs, enz.-



-

1409867.jpg

(1) Dongguan Mold-verwerking vereist een hoge precisie. Een mal is in het algemeen samengesteld uit een vrouwelijke schimmel, een convexe mal en een vormbasis, en sommige kunnen ook een multi-npiece-module zijn. Daarom, de combinatie van bovenste en onderste vormen, de combinatie van inserts en holtes, en de montage van modules vereisen een hoge bewerkingsnauwkeurigheid. De dimensionalenauwkeurigheid van precisievormen bereikt vaak het μm-niveau.


(2) gecompliceerde vorm en oppervlak enkele producten, zoals automobiele bedekking onderdelen, vliegtuigdelen, speelgoed en huishoudelijke apparaten, hebben een vorm oppervlak dat bestaat uit meerdere gebogen oppervlakken. Daarom is het oppervlak van de vormholte zeer gecompliceerd. Sommige gebogen oppervlakken moeten worden verwerkt door wiskundige berekeningsmethoden.


(3) kleine batches De productie van mallen is geen massaproductie. In veel gevallen wordt slechts één paar geproduceerd.



(4) meerdere processen. Verschillende processen zoals frezen, saai, boren, ruimen en tikken worden altijd gebruikt in vormverwerking.


&#(5) herhaalde productie. Het gebruik van mallen heeft een lang leven. Wanneer het gebruik van een paar mallen zijn leven overschrijdt, moet eennieuwe vorm worden vervangen

101; D, dus de productie van vormen is vaak repetitief.


(6) Profileringverwerking Soms is er geen van beide patroon of gegevens in vormproductie en moet profilering verwerken worden uitgevoerd volgens het werkelijke object. Dit vereist een hoge imitatienauwkeurigheid en geen vervorming.



--

(7) Dongguan mallen hebben uitstekende verwerking en hoge hardheid. De belangrijkste materialen van de mallen zijn meestal gemaakt van hoog
quality-legeringstaal, metname de lange

life mallen, die vaak zijn gemaakt van CRL2, CRWMN en andere Ledeburiet-staalsoorten. Dit soort staal heeft strikte eisen van lege smeden, verwerking tot warmtebehandeling. Daarom kan de voorbereiding van verwerkingstechnologieniet worden genegeerd en de vervorming van warmtebehandeling ook is een probleem dat ernstig moet worden genomen in de verwerking.


-

volgens de bovenstaande
ementioned Veel kenmerken, het isnoodzakelijk om zoveel mogelijk aan de verwerkingsvereisten te voldoen bij het selecteren van de werktuigmachine. De functie van het CNC-systeem moet bijvoorbeeld sterk zijn, de precisie van het werktuigmachine moet hoog zijn, de stijfheid zou goed moeten zijn, de thermische stabiliteit moet goed zijn, en het heeft de functie van profilering.

\\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top