Zaken die aandachtnodig hebben bij het gebruik van siliconenrubberproducten

Datum van publicatie:2022-04-29

today, wanneer siliconenrubberproducten veel worden gebruikt, zullen veel mensen dieniet begrijpen dat siliconen rubberen producten dergelijke zorgen hebben: zijn siliconenrubberproducten veilig? Om u een meer gedetailleerd begrip van siliconenrubberproducten te geven, zal het volgende de veiligheid en het belangrijkste gebruik van siliconenrubberproducten in detail introduceren. Silicagel biedt voornamelijk hoge-Quality silica -grondstoffen om de productkwaliteit betrouwbaarder te maken. De silicagel geproduceerd door silicagelproductieapparatuur heeft stabiele chemische eigenschappen, prachtig ontwerp, milieubescherming enniet --toxiciteit.

silica -gel heeft een sterke adsorptiecapaciteit en kan een droogeffect hebben op de menselijke huid. Als de silicagel per ongeluk in de ogen komt, spoel je met veel water. Zoek in ernstige gevallen zo snel mogelijk medische behandeling.

because blauwe silicagel bevat een kleine hoeveelheid kobaltchloride, het is giftig. Het moet worden vermeden door contact met voedsel en inademing. Zoek in het geval van vergiftiging onmiddellijk medische behandeling. Het belangrijkste gebruik van siliconenrubberproducten:

he gebruik van silicagel heeft de kenmerken van sterke adsorptie, kan het vocht snel en effectief absorberen in het afgesloten pakket, stabiele chemische eigenschappen,niet --toxisch en onschadelijk; In combinatie met de continue innovatie en ontwikkeling in de afgelopen jaren, zijn verschillende silicagelen veel gebruikt bij geneesmiddelenzuivering, DNA -scheiding, voedseldrogen, hoge-precisie -elektronica, geavanceerde cosmetica, rioolwaterzuivering, bierzuivering, geavanceerde coatings en harsproductie of -behoud, Met de ontwikkeling van de industrie is ook silicagel gemaakt in verschillende industriële beschermende artikelen. Siliconen worden vaak onafhankelijk gebruikt of gecombineerd met andere isolerende materialen om verschillende industriële beschermende producten te maken, zoals hitte-Shrinkbare mouwen, hoge-temperatuur anti-corrosion zelf-adhesieve banden gemaakt van silicone of speciale hoge-temperatuur. Gemaakt van siliconen en glasvezel. , Hoge temperatuurbestendige behuizing, splitsing hoge temperatuur behuizing, hittebestendige riem met hoge temperatuur, dubbele-layer hoge-temperatuur warmte-resistent deken, drie-layer hoog-temperatuur warmte-resistent deken, dubbel-temperatuurpakking en andere industriële beschermende artikelen, siliconenproducten worden vaak gebruikt in: draden, kabels, slangen, oliebuizen, grote apparatuur, gevoelige apparatuur, instrumenten, de veiligheidsbescherming met hoge temperatuur van fabrieksfaciliteiten zoals instrumenten zorgt voor de veilige en soepele werking van de fabriek.---

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Zhenkai Silicone Products Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top