Fabrikanten van pompfabrikanten om u expertise te leren

Datum van publicatie:2023-02-01

De vloeibare alkali -doseerpomp is een mechanisch apparaat dat de vervoerde vloeistof kan meten en verifiëren, ook wel een variabele pomp en een proportionele pomp genoemd. Tegelijkertijd kan de totale stroom oneindig in het bereik van 0-1 00%worden ingesteld om vloeistoffen te transporteren (vooral corrosieve vloeistoffen (vooral corrosieve vloeistoffen (vooral corrosieve vloeistoffen (vooral corrosieve vloeistoffen (metname corrosieve vloeistoffen die aan verschillende ruwe verwerkingsvereisten kunnen voldoen. ). Unieke volumetrische pomp. De meetpomp behoort tot de wederzijdse positieve verplaatsingspomp, en meestal wordt bepaald dat de betrouwbaarheidsprecisieniet groter mag zijn dan ± 1% als deze wordt gebruikt voor de meetverificatie. : Het roterende stoellid, het waterpompsporter lid en de motor. De structuur omvat voornamelijk het duwuiteinde en het hydraulische transmissie -uiteinde.

accordingnaar het verschillende hydraulische transmissie -uiteinde, het kan worden verdeeld in: plunjerpomptype, mechanische apparatuur diafragma type, hydraulische machine diafragma type dermijnspomp.

1. Plunjer pompmeterpomp

De sleutel is in het algemeen een gekalved pomp en een valveless -pomp.

plunger pompspompen hebben de voordelen van eenvoudige constructie en hoge hittebestendigheid. Geschikt voor alle soorten hoge spanning, lage spanning (toepasselijke werkdruk 060MPa), sterke corrosieplaatsen. De precisie van de meetverificatie van de dubbele

head meetpomp is minder dan 0,5%.

--2. Diafragma meetpomp

mechanische apparatuur diafragmpomp: er is een motor, die wordt aangedreven door de motor. Het vertrouwt op de rotatie van de motor om de plunjerpomp van de doseerpomp te duwen om heen en weer te bespringende uniforme lineaire beweging en vervolgens het diafragma van de mechanische apparatuur duwen om herhaalde beweging te voltooien om de zuig- of ontlading van vloeistof te voltooien. Mechanische apparatuur diafragma meetpompen worden gebruikt in de industrie van petrochemische apparatuur. Het heeft de overduidelijke voordelen van geen lekkage van hydraulische diafragmpomp, hoge sterkte corrosieweerstand en lage prijs. Geschikt voor plaatsen met lage spanning en klein en gemiddeld totale stroom. Het diafragma, de vloeistof wordt ingezogen en ontladen. Nauwkeurige metrologische verificatie, hoge drukweerstand, hoge sterkte corrosieweerstand en geen lekkage zijn de significante voordelen.

-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD

Functietitel: Manager

afdeling: Sales

Bedrijfstelefoon: +86 - 134 1212 8547

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 - 153 2290 2892

Website: topsundg.invipb2b.com

Adres: Building D, Tianan Digital City, Nancheng District, Dongguan City, Guangdong Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top