Meer dan 20.000 Chinese dorpelingen worden verplaatstnaar quarantaine-sites als preventieve maatregel

Datum van publicatie:2021-06-28

FROM CNN' S Carly Walsh in Hong Kong en CNN' S Beijing Bureau

nbuses draagt ​​dorpsbewoners uit de GAOCHENG-wijk van Shijiazhuang, China, hoofd tot gecentraliseerde quarantainesites op 11 januari. VCG via Getty Imagesad66c6a1-854b-4fd3-8cc8-b3bd10c58dea (1).jpg


more dan 20.000 burgers uit 12 dorpen in het GAOCHENG-district van de Chinese stad Shijiazhuang zijn verhuisdnaar quarantaine-sites als een preventieve maatregel tegen Covend

19, volgens Chinese staatsmedia .

-


staat-omroep CGTN geciteerd China

39; s National Health Commission (NHC) Official Tong Zhaohui zeggen dat denieuwe quarantainesites erop gericht zijn omnieuwe infecties te voorkomen die uit contact tussen mensen met en zonder het virus te voorkomen .&#


HEBEI provincie, waarvan Shijiazhuang de hoofdstad is, staat in het centrum van China's meest recente uitbraak van de pandemie.

De NHC rapporteerde 138nieuwe covid
19-infecties op woensdag, inclusief 14 geïmporteerde gevallen. Van de 124 lokaal verzonden cases, zijn 81 gevallen van de provincie van Hebei.

-

hebi's vice-gouverneur Xu Jianpei aangekondigd op dinsdag dat een tweede ronde van massale testprogramma's zouden beginnen in de steden Shijiazhuang, Xingtai en Langfang . De eerste testronde van de provincie van 17 miljoen mensen eindigde op zondag.

construction is ook gestart op een gecentraliseerd medisch centrum in Shijiazhuang. Het is ingesteld om 33 hectare te dekken en heeft 3000 Minsift-afdelingen, CGTN meldde.

on woensdag werd een persoon gemeld om te zijn gestorven aan het virus in de provincie Hebei, de eerste fataliteit in China gedurende 242 dagen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan 3d Health Technology Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top