Nika ET-15B Stellar Bow Riser maakt een verbluffend uiterlijk op het veld!

Datum van publicatie:2024-04-02

ot 2 maart 2024 China Archery Association Certification Tournament (Chongqing Station) en Chongqing' s tweede boogschieten Elite Tournament in Jiangjin District Stadium Grand Opening, van 13 provincies en steden in het land' s 51 teams van meer dan 400 boogschietatleten verzamelden zich in Jiangjin in de traditionele boog, barebow, recurve boog, composiet boog en andere 24 projectcategorieën in de competitieve competitie. Boogschietenliefhebbers uit het hele land zijn verzameld, de wind en sneeuw op de dag van de concurrentie konden het enthousiasme van iedereenniet lessen, het evenement was een compleet succes!


on het veld, ongeacht het veld, ongeacht het veld Leeftijd, de deelnemers, één voor één, knap en krachtig, om op het boogschietpad te staan, pijl, boog, richten, de hele set van boogschieten actie is knapperig en schoon, in één viel, de wolken braken, raakten de wolken. Bull' s-eye, elke deelnemer op zijn eigen manier om hun eigen prachtige momenten op het speelveld te creëren.

meng xinggang met ons Nikanieuwe product et-15b recurve Barebow Bow Riser op het veld, won de 30-meter Men' s Barebow Individual Ranging derde, elimineerde de tweede goede resultaten! Speelde vriendschap en kracht op het veld en wensde de China Archery Association om krachtig te ontwikkelen en biedt meer mogelijkheden voor boogschietliefhebbers om te communiceren en te concurreren. Wij geloven dat steeds meer mensen de komende dagen zullen begrijpen en van boogschieten zullen begrijpen!

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Elong Outdoor Product Limited
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top