De wereld hangt af van China voor Face-thema's 1084;.1072;'s But Can Country Deliver?

Datum van publicatie:2020-08-04

Volgens een rapport van Broadcasting British Corporation British Corporation (Broadcasting British Corporation) en BBC werd maandag ook melding gemaakt van een roman coronavirus longontsteking.Hij riep mensen over de hele wereld op om te voldoen aan maatregelen zoals sociale isolatie, handen wassen en maskers dragen.Dr Ryan zei ook dat landen met een hoge snelheid van transmissie, waaronder de Verenigde Staten, Brazilië en India, klaar moeten zijn voor een oorlog.De uitgang is lang en vereist continue voorbereiding.

t01fa1e9df6630f01e8.webp.jpg

Maskers zijn geworden " schaarse goederen " Nee.Hoewel met de bevordering van de terugkeer naar het werk, de relevante productiecapaciteit verbetert, maar onder de stroom van terugkeer naar het werk, is de vraag van veel kantoorwerkers naar maskers ook urgenter.Het is niet gemakkelijk om maskers op de markt te kopen.

De toename van de productie van masker is ook relatief groot in vergelijking met de slijtage van maskers apparatuur.Als u wilt dat het masker maakt machine duurzaam te zijn, moet u eerst begrijpen waar en; het belangrijkste deel van de mask machine is.Natuurlijk weet iedereen dat de slijtplaats de schimmel is.Hoe kiezen we de schimmel voor de lengte?De fabrikant van de Skyray masker zal de volgende materialen voor mask mal invoeren.   Aluminiumlegering is aluminiumlegering met een hoge sterkte, een goede corrosiebestendigheid en een goede hittebestendigheid.Het wordt op grote schaal gebruikt in de mechanische productie.In de meeste gevallen van masker maken machine, aluminium legering is aanbevolen en actief gebruikt voor het leveren van titanium legering schimmel voor ultrasone masker machine.Vergeleken met aluminium legering, is het gemakkelijk te oxideren, barsten gemakkelijk en niet geschikt voor lange tijd werk.Titaniumlegering heeft duidelijke voordelen: A. goede taaiheid, geschikt voor lange tijd trillingen; B. sterke ultrasone transmissiecapaciteit; C. hoge sterkte, niet gemakkelijk te kraken, vervorming en roest.

微信图片_20200803161215.png

In ieder geval moeten we gezamenlijk inspanningen leveren om de epidemie te bestrijden.Als u een masker machine nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.Wij staan altijd tot uw dienst.

09480388951.jpg.thumb.jpg


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.

Functietitel: Members of Foreign Trade

afdeling: Ministry of Foreign Trade

Bedrijfstelefoon: +86-0371-53311283

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 18300627768 /18537156592

Website: maechn.invipb2b.com

Adres: 58 Second Street, Economic and Technological Development Zone, Zhengzhou, Henan Province,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top