Opmerking voor de installatie van speciale manipulator voor spuitgietmachines

Datum van publicatie:2020-08-05

Met de popularisatie van de mechanisatie, wanneer de manipulator al een lange tijd werkt, zullen de interne delen van de manipulator worden gedragen als gevolg van het werken, en als gevolg van het werken voor een lange tijd, de schakeling chip en elke component zal leiden tot warmteverbruik, gemakkelijk om de printplaat uit te branden. Daarom hebben voor de spuitgietmachine speciale manipulator installatie en onderhoud een zeer hoge eis. Om de efficiëntie van het werk te vergroten vóór het gebruik van speciale manipulator inspuiting dient duidelijk te zijn over de volgende installatievoorschriften:

1, in twee aangrenzende injectiemachines moet de installatierichting duidelijk zijn.

Twee.Alle handelingen en bewegingen interfereren niet met de schakelaar van de veiligheidsdeur van de spuitgietmachine.

3, manipulator van alle lineaire, rotatie en andere acties kan worden ingesteld op de plaats, en kan worden ingesteld in een bepaalde reeks van fouten, zodra de fout van de ingestelde waarde, het zal tijdig alarm en stop de actie, en de foutinformatie op het touch screen weergeven.

4, de spuitgietmachine of het falen van de manipulator, de spuitgietmachine en de manipulator zullen worden vergrendeld. Dat wil zeggen, wanneer de manipulator faalt, zal de spuitgietmachine de werking stoppen; Ook in het falen van de injectiemachine zal de manipulator de werking stoppen.

Vijf.De arm heeft een anti-botsing functie: in geval van verkeerde werking is het programma uitgerust met automatische anti-botsing functie, die de actie automatisch kan beoordelen en stoppen volgens het motorkoppel, om het verlies te minimaliseren.

6, de manipulator en de werking van de spuitgietmachine is consistent, dat wil zeggen, het zal geen botser produceren of interfereren met de werking van de spuitgietmachine, noch zal de werking van de manipulator leiden tot de buitensporige uitbreiding van de productiecyclus van de spuitgietmachine.

Zeven.Bij het afsluiten van de spuitgietmachine (storing, normale uitschakeling, vervanging van de mal, onderhoud van de apparatuur, enz.) kan de manipulator handmatig in een veilige positie of andere noodzakelijke posities worden geplaatst; interfereert niet met de vervanging van schimmel en het onderhoud van apparatuur.

8, storing van de manipulator (zoals niet op zijn plaats, het product wordt niet verwijderd, het product valt, enz.) zal onmiddellijk alarm en stop op het touch screen om zijn fout te tonen, gemakkelijk om snel problemen schieten.

9, sommige producten hebben de manipulator nodig om de mal release agent spray systeem, spray schimmel release middel kan nauwkeurig worden gespoten naar de holte na de opening van de schimmel (mondhoek verstelbaar) en kan de dosering aanpassen, kan de sproeifrequentie instellen.

10, dat wil zeggen, alle parameters en data Instellingen kunnen worden ingesteld en gewijzigd door de computer, en dan tot aan het manipulator systeem om uit te voeren, kan ook direct worden ingesteld op de mechanische hand parameters en gegevens

Volgens bovenstaande zaken die aandacht nodig hebben, kan een redelijke installatie en debugging de productie-efficiëntie van de fabriek aanzienlijk verbeteren. Fabrikanten moeten voor de installatie voorzichtig zijn.

Speciale manipulator voor spuitgietmachines


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Functietitel: general manager

afdeling: Marketing

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81179626

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13794982536

Website: runpard.invipb2b.com

Adres: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top