O-ring Inleiding

Datum van publicatie:2020-06-11

O-ringen is een soort rubberen zegelring met een cirkelvormige dwarsdoorsnede.Vanwege zijn o-sectie, wordt het O-ring of O-ring genoemd.Het begon te verschijnen in het midden van de 19e eeuw, toen het werd gebruikt als een afdichting element van de stoommachine cilinder.


Vanwege de lage prijs, eenvoudige vervaardiging, betrouwbare functie en eenvoudige installatie eisen, O-ring is het meest voorkomende mechanische ontwerp voor afdichting.De O-ring draagt tientallen megapascals (kilopond) van druk.O-ringen kunnen worden gebruikt in statische toepassingen of in dynamische toepassingen wher& 351;101; er is relatieve beweging tussen componenten, zoals de as van een roterende pomp en de zuiger van een hydraulische cilinder.


Specificaties en modellen van O-ringen omvatten voornamelijk specificaties van uhso ring, uhpo ring, uno ring, DHO ring, zuiger staaf O-ring, hoge temperatuur O-ring, hoge druk O-ring, corrosiebestendige O-ring en slijtagebestendige O-ring.


De normen van O-ring omvatten voornamelijk GB 1235-76, GB 3452.1-92; Japans P-type, G-type, s type, SS /V type, F type; Amerikaanse as568, Britse series; Europese series


De technische eisen van O-ring omvatten eisen inzake uiterlijk, afmetingen en materiële fysieke prestaties.


Uiterlijke eisen voldoen aan GB /t3452.2-2007


Materiële eisen voldoen aan Hg /t2579-2008


Afmetingen moeten voldoen aan GB /t3452.1-2005


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top