Olympische geest gevonden in hartverwarmende momenten

Datum van publicatie:2022-02-20

building bruggen van vriendschap en ondersteuning staat centraal in games' Ethos

DDe 2022 Beijing Winter Olympische Spelen zijnniet alleen over hart

pounding sportevenementen, maar ook over talloze hartverwarmende momenten.-

they treden bijna elke dag voor tussen atleten uit verschillende landen, atleten en vrijwilligers, evenals Atleten en doelgroepen, en hebben een geweldige sensatie online gecreëerd, met velen zeggen dat het momenten is, zoals deze die de Olympische Spelen zo fascinerend maken.

us Snowboarder Tessa Maud won geen plaats in de Halfpipe Final, die 16e in de kwalificatieafhankelijke definitief won , maar ging met veelnieuwe Chinese fansnaar huis. De 19

year-olte werd populairna het delen van details van haar verblijf in Beijing op Tiktok, van het horen van een vrijwilliger Shout-welcomenaar China"bij de openingsceremonie voor al het heerlijke eten dat ze aten."

in de video's die haar heeft gedocumenteerd. Laatste dag in China, zei Maud, ze voelde

so verdrietig en (was) gaan huilen op het vliegtuig". De video's kregen honderden opmerkingen van liefde en ondersteuning van Chinese volgelingen."lovelely Tessa, je bent altijd welkom om hier weer terug te komen,"One schreef."

wermany

&39; s Alpine skigebied gebruikte Chinese karakters om te spellen#team Duitsland"op hun uniform en de teamdirecteur zei dat dit werd gedaan als een teken van respect en om denauwe band tussen de Chinese en Duitse volkeren te demonstreren."

iet 8 FEB 8, Freestyle Skiër Gu Ailing Klemde het goud voor China in de vrouwen

&39; s freestyle Grote lucht, gevolgd door Tess Ledeux van Frankrijk en Zwitserland#&39; S Mathilde Gremaud. Toen Ledeux er overstuur uitzagna haar laatste sprong, gingen Gu en Gremaudnaar over om haar te troosten. De foto van drie medaillisten die snel online circuleerden, met veel zeggen dat het de perfecte weergave van Olympische Camaraderie was.#

iet-sociale media, atleten hebben hun ervaringen en gevoelens gedeeld over de games, variërend van verbaasd door de technologie op de Olympisch dorp Food Court, om zich aangeraakt door het enthousiasme van de vrijwilligers.

SINE De opening van de Olympische Winterspelen in Beijing, er zijn veel kleine verhalen over het transporteren van warmte, Camaraderie en Solidariteit,"Zhao Lijiaans, een woordvoerder van de ministerie van Buitenlandse Zaken, zei op eennieuwsconferentie op februari 8."

athletes hebben genoten en gewaardeerd alles wat ze in China zijn tegengekomen, zo veel, zodat een van de favoriete dingen die velen elke dag doen, is om het aantal vrijwilligers te tellen Dat hebben geglimlacht ennaar hen golven, zei hij.

dey hebbenniet alleen gekozen om de Olympische slogan

faster, hoger, sterker, samen"te interpreteren op competitie locaties, maar ook om vriendschappen te bevorderen door middel van interactie Buiten locaties zei Zhao, voegde toe dat"this de schoonheid van de Olympische Spelen is. Liefde verenigt vanwege de Olympics in Beijing Winter"."


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top