PCB -fabrikant werkt samen met leverancier van elektrische voertuigen

Datum van publicatie:2023-02-18

Het project betrof de productie en levering van duizenden PCB's binnen een krap tijdsbestek. Het bedrijf had voldoende productiecapaciteit om elektrische voertuigen te produceren, maar de PCBA (gedrukte printplaat) die zenodig hadden wasniet hun expertise en ze haddenniet genoeg voorraad om te voldoen aan de productie -eisen van deze bestelling. Dientengevolge wendden ze zich dringend tot ons voor hulp.  De samenwerking tussen de twee bedrijven betrokken verschillende uitdagingen, waaronder:

·-tight deadlines: Lvyuan electric voertuigen hadden een strikte deadline om een ​​strikte deadline te ontmoeten voor de lancering van de lancering van de lancering van Hunnieuwe oplaadstations, die ons druk uitoefenen om de PCB's op tijd te leveren.

·

quality Control: de PCB's moesten voldoen aan strikte kwaliteitscontrolennormen om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar en veilig waren om te gebruiken in de laadstations .

 · communicatie: de twee bedrijven moesten effectief communiceren om ervoor te zorgen dat eventuele problemen onmiddellijk werden aangepakt en dat het project op de rails bleef. elektrische voertuigen. Het team omvatte ingenieurs, kwaliteitscontrolepersoneel en projectmanagers, dienauw samenwerkten met hun tegenhangers bij Lvyuan

electric voertuigen. Inspecties, functionele testen en omgevingstesten. Het testproces hielp bij het identificeren van defecten of problemen met de PCB's, die vervolgens onmiddellijk werden aangepakt.

 de samenwerking tussen We

and lvyuan

electric voertuigen was een succes, met de PCB's op tijd geleverd en voldoet aan de kwaliteitscontrolenormen. Het project benadrukte het belang van effectieve samenwerking, communicatie en kwaliteitscontrole in de industrie. Nelektrische voertuigen. Het project heeft ook geholpen om de relatie tussen de twee bedrijven te versterken, wat in de toekomst tot verdere samenwerking zou kunnen leiden. 

 

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top