PCBA -soldeervereisten voor PCB -borden

Datum van publicatie:2022-12-10

pcba solderen heeft meestal veel vereisten voor PCB -boards en de besturen moeten voldoen aan de soldeerbereiken. Waarom vereist het solderenproces dan zoveel vereisten voor de printplaat? Feiten hebben bewezen dat er in het PCBA -solderende proces veel speciale processen zullen zijn en de toepassing van speciale processen zal de vereisten aan de PCB -kaart bieden.

                Main-02.jpg

if Er is een probleem met de PCB -kaart, het zal de moeilijkheid van de \\ vergrotenn pcba soldingProcess, wat uiteindelijk kan leiden tot solderende defecten, ongekwalificeerde boards, enz. Het PCBA -lasproces, de PCB -kaart moet voldoen aan de productie -eisen in termen van grootte en padafstand. NPCB (inclusief de rand van de printplaat) moet groter zijn dan 50 mm en minder dan 460 mm, en de lengte van de PCB (inclusief de rand van de printplaat) moet groter zijn dan 50 mm. Als de grootte te klein is, moet u er een puzzel van maken. bord en de bordrand5mm.

3.pcb buig

upward kromming:1.2mm,neerwaartse kromming:0,5 mm, PCB -vervorming: maximale vervormingshoogte ÷ diagonale lengte

0. 25.

  

4.pcb Bord Markpunten

mark vorm: standaardcirkel, vierkant, driehoek;><markgrootte: 0.8>1.5mm;

mark Materiaal: goudplated, tinplated, koper en platina;

mark's oppervlakte -vereisten: het oppervlak is plat, glad,niet<oxidiseerd en vrij van vuil;<<mark omringende vereisten: er mogen geen obstakels zijn zoals dergelijke als groene olie die duidelijk verschilt van de kleur van het merkteken binnen 1 mm van de omgeving;

mark positie: 3 mm of meer van de rand van het bord, en er zijn geen tekens zoals vias, testpunten, enz. Binnen 5mm.PCBA-435x400.jpg

5.pcb pads

~

rere zijn geen door gaten op de pad S van SMD -componenten. Als er een door gat is, stroomt de soldeerpasta in het gat, waardoor het blik in het apparaat afneemt, of de blik dienaar de andere kant stroomt, waardoor het bordoppervlak ongelijk is en de soldeerpastaniet kan worden afgedrukt.

-when uitvoeren van PCB -ontwerp en -productie, is hetnoodzakelijk om enkele PCB -solderenproceskennis te begrijpen om het product geschikt te maken voor productie. Ten eerste kan het begrijpen van de vereisten van de verwerkingsfabriek het daaropvolgende productieproces soepeler maken en onnodige problemen voorkomen. Het hierboven is de vereiste van PCBA -soldeerverwerking voor PCB -bord. Bij het produceren van PCB -boards moeten weniet loskomen. Alleen door het produceren van hoge-Quality PCB -boards kunnen PCB -boards beter andere speciale processen accepteren, ze leven geven en de ziel van functionaliteit injecteren.

-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top