Polyesterfilm (PET) zal wijzen opnegen punten van hoofdgebruik

Datum van publicatie:2021-06-24

polyester film (PET) is een filmmateriaal gemaakt van polyethyleentereftalaat als grondstof, gemaakt in dikke vellen door extrusie en vervolgens biaxiaal uitgerekt. Met uitstekende uitgebreide prestaties is het steeds meer begunstigd door consumenten. Kenmerken: Meestal kleurloze, transparante, glanzende film (toevoegingsdeeltjes kunnennu worden toegevoegd om het kleur te maken), uitstekende mechanische eigenschappen, hoge stijfheid, hardheid en taaiheid, prikweerstand, wrijvingsweerstand, hoge en lage temperatuur weerstand, chemische weerstand goede weerstand , oliebestendigheid, luchtdichtheid en geurretentie. Het is een van de algemeen gebruikte barrier composiet filmsubstraten, maar de Corona-weerstand isniet goed. Gebruik: de prijs van polyesterfilm is relatief hoog en de dikte is in het algemeen 0,012mm. Het wordt gewoonlijk gebruikt als de buitenste laag van het retortverpakking en heeft een goede afdrukbaarheid. Bovendien, vanwege de complexiteit en moeilijkheidsgraad van polyesterfilm, brengt het veel moeilijkheden aan op douanetoezicht.

DSC09848.jpg

De hoofdpunten van de beschermfolie van het huisdieren zijn:

1. Het heeft uitstekende transparantie en gladheid en een goed beeldscherm-effect.

2. No Du, sanitair.

third, de thermovorming prestaties zijn goed, vergelijkbaar met gewone PVC-lakens, en kan worden gevormd tot huisdier-thermischvormige producten met uitstekende prestaties. Pet Sheff wordt beschouwd als een ideaal verpakkingsmateriaal dat voldoet aan de vereisten van milieubescherming.-

fourth, de prestaties van het oppervlak zijn uitstekend, het kan worden afgedrukt zonder oppervlaktebehandeling, gemakkelijk te onderdrukken van patronen en gemakkelijk te onderhouden.

5. Het is bekleed met hoog

moleculair geleidend polymeer, met lage oppervlaktesistiviteit, stabiele prestaties en wordtniet beïnvloed door milieutemperatuur en vochtigheid.

6. Het heeft een goede mechanische sterkte.

SEVEN, de chemische weerstand is goed, en het kan bestand zijn tegen de erosie van een verscheidenheid aan chemische stoffen.

8. Het heeft een goede aanpassingsvermogen voor milieubescherming en kan economisch en gemakkelijk worden gerecycled. Wanneer zijn afval wordt verbrand, produceert het geen schadelijke stoffen die het milieu schaden.

9. Goede barrièreprestaties tot zuurstof en waterdamp.

--Het gebruik van PET-beschermende film:-

1. De oppervlaktebehandeling bereikt 3,5

4H, die kras

resistant en draag

resistant.

2. De siliconencomposietlaag is een lijm, die de vorming van luchtbellen kan voorkomen.

3. Het kenmerk van silicagel is dat het herhaaldelijk kan worden geplakt zonder sporen te verlaten of het oppervlak te corroderen.

4. Het wordt gebruikt om het LCD-scherm te beschermen, aanraakscherm, mobiele telefoon, digitale camera en het PDA-scherm, vermijdt krassen tijdens gebruik en bereikt het schermbeschermingseffect.

5. Het is samengesteld uit transparante polyesterfilm met optische kwaliteit (PET) gecoat met silicagel, en vervolgens gelamineerd met transparante polyester (PET) -afgiftefilm.-

6. De composiet silicagellaag kan een deel van de directe impact effectief absorberen en het display beschermen tegen schade aan de ring.

7. Het optische effect van ultra

high light-transmissie, en er is geen restlijmna verwijdering.

8. Geen reflectie om de kleur van het display te verhogen.

9. Silicagel zal vanwege een lange tijdniet verslechteren en geen corrosieve lijm op het scherm van het scherm achterlaten zoals andere pasta's. Het is veilig en betrouwbaar. \\ N \\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Functietitel: Business Director

afdeling: Business department

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81838805

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13412075090

Website: bopuplastic.invipb2b.com

Adres: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top