Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van koeltoren

Datum van publicatie:2020-06-29

De koeltoren is een koelapparaat dat het circulerende koelwater op de verpakking in het lichaam van de toren sproeit om het direct in contact te brengen met de lucht, en de warmte naar de atmosfeer uitstraalt door verdamping en convectie.Er zijn verschillende punten te noteren over de werking ervan:


      Eén.De reducteur moet altijd het olieniveau van de olienorm controleren.Het wordt aanbevolen om nr. 22 tot en met nr. 28 hyperbolische versnellingsolie of nr. 90 tot en met nr. 120 industriële versnellingsolie voor Rungu olie, en olie met hoge viscositeit in de zomer te gebruiken.20 dagen na de eerste zending, drain de olie en replac&;101; het met nieuwe olie.

24.jpg

      Twee.De ventilator, de motor en de reduceur moeten vóór het gebruik worden gecontroleerd volgens het desbetreffende producthandboek.De bedrading is gebaseerd op de motor, en de bedrading moet worden geleverd volgens de bedrading diagram van de motorfabrikant.Soms uiten de partijen inconsistenties, die verbindingsfouten kunnen veroorzaken.Herstart na het voldoen aan de eisen, start sequentie, van lage snelheid tot hoge snelheid.Nadat de bladhoek is geïnstalleerd overeenkomstig de in het monster gespecificeerde waarde, als de hogesnelheidsstroom de nominale waarde overschrijdt, moet deze onmiddellijk worden stopgezet en moet de fabrikant onmiddellijk worden benaderd.De standaardeisen voor de gecombineerde hoek van de bladhoek van de hele ventilator zijn: A. Het verschil in hoogte h van het bovenste punt en het onderste punt wordt verkregen door de bovenste en onderste randen van elke ventilator 150 mm weg te halen van de luchtcilinder,en het verschil tussen de maximale en minimale h-waarden van elk blad ten hoogste 2mm; B, de hoogte van de bovenrand van het blad op een afstand van 150mm van de wind, het verschil tussen het maximum en het minimum van de hoogte van elk blad mag niet groter zijn dan 0.002R (R is de straal van de ventilator); C,De stroom van de motor loopt met hoge snelheid gelijk aan de nominale waarde van 0.9 ~ 0.95.


      Drie.Indien de kwaliteit van het circulerend water en het opmaken van het water slecht is, moeten er maatregelen worden genomen om de waterkwaliteit te stabiliseren, moeten zijfilters worden voorzien en, indien nodig, sterilisatie en verwijdering van algen worden genomen.


      Vier.FRP is een verbrandingslichaam, omdat de koeltoren tijdens het onderhoud geen open vlammen mag gebruiken.Indien gebruik wordt gemaakt van open vlammen, moeten passende veiligheidsmaatregelen worden genomen en moeten zij door de brandweer en de veiligheidsdienst worden goedgekeurd.Er zijn fulltime anti-personeel en brandbestrijdingsinstallaties aanwezig.

30.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top