Particuliere ondernemingen doen hun rol om te vechten tegen Covend-19

Datum van publicatie:2021-06-28

5f446013a3100322fb30e6d1.png

Private ondernemingen in Xiamen, Fujian Province, bevorderen gecoördineerde hervatting van werk en productie in de stroomopwaartse en stroomafwaartse industriële ketens om door de CoviTe-19-epidemie te bevrijden.

one voorbeeld is de Xiamen-ightquartered YEALINK, een wereldwijd merk dat is gespecialiseerd in videoconferenties, spraakcommunicatie- en samenwerkingsoplossingen. De stad heeft YEALINK' s gieterijen geholpen om werk en productie te hervatten.

demand in de externe kantoormarkt heeft tijdens de uitbraak geëxplodeerd, dieniet alleen een grote toename van het aantal klanten voor YEALINK' S Soft-end Video Conferencing System, maar drives ook productverkopen. In het afgelopen kwartaal steeg Yealink' s bestellingen gestaag. Tijdens het herstellen van zijn eigen productiecapaciteit, assisteerde Yealink zijn ondersteunende bedrijven om werk en productie te hervatten.

chen Guilong, de relevante persoon die verantwoordelijk is voor de gieterij Hualian Electronics, een dochteronderneming van YEALINK, zei:"hanksnaar de bestelling van YEALINK, Onze productiecapaciteit was redelijk stabiel in het eerste kwartaal."

CHEN zei dat in de eerste fase van de hervatting van het werk, hun capaciteitherstel werd aangetast door onvoldoende operationele tarieven. YEALINK meldde het probleem met de tekort aan arbeid aan de lokale overheid in de tijd en de ambtenaren hielpen het coördineren en op te lossen.

chen zei dat de leverdatum van sommige producten werd beïnvloed door de uitbraak en Yealink heeft ook geholpen om te communiceren en te coördineren.

in Toevoeging aan de gieterijen, leveranciers van plastic producten en schimmel hebben ook geprofiteerd van het proces.

"some 60 procent van onze productiecapaciteit komt van YEALINK,"zei Lin Yirong, directeur die verantwoordelijk is voor de Plastic-technologie van Zhangzhou Lianshenghong.

in het eerste kwartaal, yealink' s stabiele bestellingen hielpen het bedrijf werk en productie te behouden. Hun bestellingen op de binnenlandse markt zijn aanzienlijk toegenomen."next, we zullen de investeringen op de binnenlandse markt blijven verhogen op basis van hun begrip van overzeese markttrends,"Lin zei.

providing voldoende grondstoffen voor stroomafwaartse ondernemingen om te produceren is een andere effectieve methode voor economisch herstel tijdens de pandemische preventie en controleperiode.

as Het virus spreekt overzee, de vraagnaar maskersneemtnog steeds toe. Het tekort aan smelten geblazen doek, de belangrijkste grondstof voor de productie van maskers, heeft echter de productie van maskers beperkt.

TO voldoen aan de marktvraag, Xiamen Yanjiang Nieuwe materialen getransformeerd drie smeltgeblazen doek productielijnen in februari.

in maart, werden drienieuwe productielijnen toegevoegd en de dagelijkse productiecapaciteit werd verhoogd van 6 metrische ton tot 12 ton. Een totaal van meer dan 200 ton smelten geblazen doek werden geleverd aan meer dan 50 stroomafwaartse maskerfabrikanten, waaronder de meeste maskerfabrikanten in Xiamen.

AS De epidemie spreidt in het buitenland, de vraagnaar medische maskers blijft toenemen. Yanjiang Nieuwe materialen die onlangs hebben aangekondigd, produceert en verkoopt Medical Melt Blown Non-woven-stoffen. Het bedrijf heeft de derde-party-test- en interne commerciële productietests voltooid. Totnu toe heeft het bestellingen ontvangen van ongeveer 55 maskerfabrikanten.

productiecapaciteit van Xiamen' S LETS-groep, een onderneming in architectonische wetenschappen en transformatie van wetenschappelijke en technologische prestaties, heeft ongeveer 90 procent van de capaciteit ervan hersteld In dezelfde periode vorig jaar, dankzij het herstel van de infrastructuursector. Met toename van de productiecapaciteit van de groep, zijn het stroomopwaartse water-reducing agent Polyether Enterprises Jiahua Group en Fujian Zhongshan Chemical ook hervatte werk en productie.

Het bedrijf zei dat het gratis concrete accelerators heeft verstrekt, vroege-sterkte agenten en technische diensten voor de constructie van geïsoleerde ziekenhuizen in het epidemische gebied.

 


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top