Bescherm uw gezondheid

Datum van publicatie:2021-07-16

Secondhand rook veroorzaakt onderliggende gezondheidsproblemen--a risicofactor voor meer ernstige COVID symptomen

Exposure aan tweedehands rook ademen moeilijk maakt, en is ook een aanzienlijk risico factor bij vele onderliggende gezondheidsproblemen gekoppeld ernstiger COVID-19 ziekte, including hart-en vaatziekten, verminderde longfunctie, en de bijbehorende risico op aandoeningen van de luchtwegen. Toen de zaken hervat, those die hoge-risk en gevoelig zijn voor blootstelling virus beschouwd moeten hun best doen om te voorkomen rook-filled environments. Overlevenden van COVID-19 ervaren longschade moet ook aan passief roken te voorkomen.

Secondhand rook schade het immuunsysteem--a risicofactor voor meer ernstige COVID symptomen

Secondhand rook beschadigt het immuunsysteem, zoals blijkt uit denatie' s dokter, de Amerikaanse Surgeon General. Volgens de 2014 Surgeon General' s Report, er voldoende bewijs is om te concluderen dat sigarettenrook blootstelling compromissen het immuunsysteem en het immuunsysteem homestatis, which verhoogt het risico voor verschillende aandoeningen, Including longinfectie. Beschikbare wetenschappelijke kennis van de Surgeon General Reports shows 2006 en 2010 dat de profileof passief roken is grotendeels in overeenstemming met die van de primaire rook geïnhaleerd in de longen van een actieve roker. De effect zounaar verwachting kleiner voor tweedehands vergeleken met primaire blootstelling bepaald volume van toxische stoffen en de lengte of blootstelling. De mogelijke rol van de immuno-compromising aard van passief roken wordt verder versterkt door de opkomende Research die specifiek een verband tussen de twee is gedocumenteerd. (Referenties: The Health gevolgen van roken--50 Jaar van Vooruitgang Een rapport van de Surgeon General, Hoofdstuk 10:. Andere specifieke resultaten, p 523 en passief roken Veroorzaakt Ontsteking en schaadt Immuniteit infecties van de luchtwegen)

Alleen 100% rookvrije omgevingen kan bescherming aan werknemers en opdrachtgevers van de giftige stoffen te garanderen in tweedehands rook. Ventilation systemen hebben geen betrekking op de gezondheidsrisico's van passief roken. Deze systemen kunnenniet blootstelling eliminerennthe gassen \\,, kankerverwekkende stoffen, en deeltjes in passief roken en e cigarette aerosol. Zelfs tijdens kortdurende of lageniveaus van-exposure,  Secondhand rooktnog steeds veroorzaakt grote gezondheidsrisico's metname voor het cardiovasculaire systeem. Er is geen veiligniveauof blootstelling aan tweedehands rook. De effecten van tweedehands rook blootstelling op het lichaam onmiddellijk en kan Adverse inflammatoire en respiratoire effecten binnen 30 minuten blootstelling produceren. We raden bedrijven ReopenSmokefree voor de gezondheid en veiligheid van werknemers en het algemene publiek te beschermen. 


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top