Reparatie van anticorrosieve coating in de constructie van de kathodische bescherming

Datum van publicatie:2022-04-29

in De afgelopen jaren maakt de uitstekende prestaties van drie-layer pe anti-corrosion coating het de eerste keuze voornieuwe olie- en gaspijpleidingprojecten in China. Er zijn echter veel factoren tijdens de productie, constructie en werking van de drie-layer PE -anti-corrosioncoating, die gemakkelijk te beschadigen is. De beschadigde punten van anticorrosieve coating die door externe inspectietechnologie worden gevonden, moeten op tijd worden gerepareerd om verdere corrosie van olie- en gaspijpleidingen te voorkomen. Vanwege de verschillende soorten anticorrosieve coating is de reparatieconstructietechnologie ook anders. en reparatie -acceptatie.

1-.Verwijder de grond op het blootgestelde buisgedeelte om de anticorrosieve coatingdefecten volledig bloot te stellen. Meet ennoteer de grootte en positie van de defecten en maak foto's van de defecten.

2. volledig.

3.Het oppervlak van het blootgestelde buislichaam moet worden behandeld en de corrosieproducten moeten worden opgeruimd. De oppervlaktebehandelingsgraad moet st2.5 bereiken.

4.Alle roestvlekken, schalen, vuil en andere onzuiverheden, evenals losse coating op het oppervlak van anticorrosieve coating om binnen 10 mm te worden gerepareerd rond het defect moet worden verwijderd; Daarna moet het defectgedeelte worden gemalen in ruw oppervlak en moet het stof worden verwijderd met droge doek en borstel. Er moet aandacht worden besteed aan het volgende wanneer u op het oppervlak van de pijpvorm werkt, waar
101; De anticorrosieve coating is defect:
1. Vóór de constructie van visco -elastische anti&corrosion -tape moet het herstelgebied droog zijn;#

2. De visco -elastische anticorrosion -lijmtape moet in volgorde worden toegepast en de lucht moet worden verwijderd door tegelijkertijd te rollen. De overlappende breedte van visco -elastische anti-corrosion -tape moet groter zijn dan of gelijk aan LCM. Tijdens de constructie kan de verbindingslijn langs de binnenkant van de tape worden gelopen; De overlappende lengte van het begin en uiteinde van de visco -elastische anticorrosion -tape moet meer zijn dan of gelijk zijn aan 100 mm;

-3. Na de constructie van visco -elastische anti-corrosion -tape moet het uiterlijk en het lekpunt onmiddellijk worden gedetecteerd;-

4. Nadat de visco -elastische anticorrosion -bandlaag is gekwalificeerd, wordt polypropyleen versterkte vezeltape gebruikt om rond de buitenste laag van visco -elastische anti-corrosion tape te wikkelen.

5-. Vezelband is als volgt: vanaf het ene uiteinde mag de visco -elastische tape met een breedte van ongeveer 3 mmniet rond de buitenste riem worden gewikkeld en dan zal spiraalvormige wikkeling worden uitgevoerd. Bij het wikkelen van de buitenste riem moet een bepaalde spanning worden gehandhaafd en moet de lapbreedte van de tape 50%-55% zijn tot het andere uiteinde, en uiteindelijk wordt het einddeel gedurende een week in situ gewond. Uiterlijk inspectie wordt uitgevoerd op het gerepareerde deel van anticorrosieve coating om ervoor te zorgen dat het oppervlak glad is. 100% elektrische vonklekkage -detectie moet worden aangenomen voor het reparatiegedeelte. De lekdetectiespanning is 15KV en is gekwalificeerd als er geen lekpunt, rimpel, bubbel en andere fenomenen is. Als het ongekwalificeerd is, moet het opnieuw worden gerepareerd. Anode, voornamelijk het bieden van kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie en technische diensten. Tel: 0539 3712117, 15588026668.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top