Verschillende aspecten van het verbeteren van de werkstabiliteit van een ultrasoon lasapparaat

Datum van publicatie:2020-08-03

Verschillende aspecten van het verbeteren van de werkstabiliteit van een ultrasoon lasapparaat

Bij het gebruik van het ultrasoon lasapparaat is het erg belangrijk om het uitgangsvermogen stabiel te houden om gekwalificeerde producten te krijgen. Als het uitgangsvermogen niet stabiel kan zijn, is het directe resultaat dat de machine geen stabiele wrijvingswarmte-energie kan verkrijgen. Het is duidelijk dat stabiel uitgangsvermogen erg belangrijk is, dus hoe kunnen we ervoor zorgen dat het ultrasone lasapparaat een stabiel uitgangsvermogen krijgt? Het heeft voornamelijk de volgende vier aspecten nodig: het uitgangsvermogen van de machine, de expansieverhouding van de ultrasone laskop, de drukbron en de spanningsbron.


  Er is een formule als deze: het werkelijk beschikbare vermogen = ultrasoon machine-uitgangsvermogen + ultrasone laskop-expansieverhouding. Volgens de formule kunnen we zien dat voor een specifieke machine, hoe groter het uitgangsvermogen van de machine, hoe kleiner de expansieverhouding van de hoorn; anders is het hetzelfde. We moeten een stabiel uitgangsvermogen krijgen, wat niet wil zeggen dat hoe hoger het vermogen, hoe beter. We moeten het juiste vermogen kiezen op basis van de kenmerken van het materiaal om de stabiele output te behouden


Besteed aandacht aan de coördinatie van luchtdruk en spanning. Volgens ervaring gebeuren zulke dingen vaak. Wanneer de werkuren de kwaliteitsnorm niet halen, stoppen ze na het werk met het gebruik van de spanning en de luchtdruk om aan de kwaliteitsnorm te voldoen. Als veel mensen tegelijkertijd de spanning en de luchtdruk gebruiken en de luchtdruk van de luchtopslagcilinder van de luchtcompressor te laag is, leidt het automatisch opblazen vaak tot productfouten.


  Volgens de beschikbare middelen moet de ingenieur een redelijk ontwerp maken. De beschikbare middelen omvatten voornamelijk: bestaande apparatuur, productkwaliteitseisen, productpositionering en materiaal. Dit komt door een aantal hulpmiddelen


Wanneer China weg is, is het nodig om productontwerpvaardigheden te gebruiken die passen bij de bestaande apparatuurbronnen.


Daarom moeten we, om een ​​stabiel uitgangsvermogen te krijgen, op de volgende aspecten letten



1. De ingenieur moet een volledig begrip hebben van de prestaties van de machine




2. Begrijp de vereiste productprestaties




3. Heb een goed begrip van de overeenkomstige relatie tussen ultrasoon en productlassen


4. Gebruik voedingsspanningsstabiliserende apparatuur en stabiele perslucht


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • China Dongguan Jiayi ultrasonic Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top