Doucheschoenen voor mannen vrouwen, snel drogendeniet-slip zwembad glijdt strand sandalen met afvoergaten slippers

Datum van publicatie:2022-09-02

· ✔️ MAAT CHART: Deze slippers zijn GROOT in maat, controleer de maatinformatie en kies uw maat volgens de voetlengte voordat u bestelt. Als je voeten slank en smal zijn, kies dan een maat kleiner.

· ✔️ ONTWERP VAN DRAINAGE GATEN&Snel drogen: Met de speciale snit-uit en uniek stof-bewijs ontwerp. Als je het buiten gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over stofvlekken op de zolen van je voeten. Bij gebruik onder de douche versnellen afvoergaten aan de zijkanten het afvoeren van water, geen waterstoy op het voetbed. De slippers hebben gewonnen.' Houd geen water en houd je voeten droog na het douchen/Zwemmen.

111.jpg


· ✔️ ANTI-SLIP: Met duurzame anti slip EVA buitenzool geven uw voeten een goede grip zonder slip en goede balans. De non-Slip materiaal verhoogt de kleverigheid van de zool aan de grond. Probeer de zool van je voeten voor de slippers te dragen. Als je te veel ruimte voor de slippers laat, blijft de voorkant van de slippers gemakkelijk aan de grond plakken tijdens het lopen. Vermijd het slepen van de slippers om de grond te wrijven tijdens het lopen. Het wordt aanbevolen om uw voeten op te tillen om te lopen.

2222.jpg

· ✔️ PREMIUM MATERIAAL: Gemaakt van Non-Giftig&Hoog-Elastisch EVA. Lichtgewicht, ondersteunend, duurzaam en flexibel, geven uw voeten ultiem comfort. Het kan de hele dag worden gedragen zonder vermoeidheid veroorzaakt aan uw voeten of enkel.

158.jpg

· ✔️ SUPER DURABLE: Deze slipper is super duurzaam en elastisch en kan tegen een ton scheur en slijtage. Wees gerust dat deze doucheslipper u een tijdje zal vergezellen. Koop het voor zijn duurzaamheid. Als je slippers draagt als je voet nat is, voelen de zolen van je voet gemasseerd aan. Als je dat doet' Als je niet van voetmassage houdt, kun je wachten tot de slippers en voet droog zijn voordat je het gebruikt, en dan zal je de massage niet voelen.

 




Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • DongGuan HanJun Daily Necessities Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top