Zes voordelen van keukengerei voor de vervanging van traditionele keukengerei

Datum van publicatie:2020-09-19

Met de ontwikkeling van de tijd is het tempo van het leven sneller en sneller, en mensen besteden steeds meer aandacht aan voedsel.Zoals gepland, de voedselgezondheid is eenvoudig, eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te hanteren, en een lap is zeer goed.Voor huisvrouwen van keukengerei is het belangrijker dat huisvrouwen keukengerei onderhouden.Ze maken zich vaak zorgen over het onderhoud van keukengerei.Kijk naar de keukengerei Rust vlekken, vlekken, olievlekken, om veel tijd te besteden aan het reinigen en onderhoud werk, invloed op de vredige en mooie stemming.

De hygiëne van keukengerei kan niet worden genegeerd.Sommige keukengerei en tafelgerei zijn niet schoon vanwege de interne materiaalkwaliteit problemen, of vanwege olie vuil, roest, etc. Onhygiënische keukengerei gemakkelijk aangetrokken door een door, muizen, mieren enzovoort.Het gebruik van roestige, versleten, stinkende keukengerei, voedsel zal besmet zijn, eten zal gemakkelijk leiden tot chronische vergiftiging, geld en gezondheidsproblemen.

Momenteel zijn er veel keukengerei op de markt.Laat^35;39;s geven voorbeelden van de gebreken en schade van verschillende soorten traditionele keukengerei.

Eén.Keramische keukengerei en tafelgerei: het bevat lood.Hoewel de toxiciteit klein is, is het schadelijk voor het lichaam.

Twee.IJzeren keukengerei en tafelgerei: nikkel, titanium, eenvoudig te roesten, het gebruik van roestig keukengerei dat gemakkelijk braken, diarree, fysiek ongemak en andere symptomen kan veroorzaken.

Drie.Koper keukengerei en tafelgerei: koperen tafelgerei, het gebruik van koperen keukengerei kan gemakkelijk hypotensie, geelzucht, leverfalen veroorzaken.

Deze keukengerei bevatten lood, koper, nikkel, titanium en dergelijke, die rechtstreeks van invloed zijn op de gezondheid van personen en ;39;

Zes voordelen van keukengerei voor siliconen

Eén.Er zijn veel kleuren.Kan worden aangepast aan de behoeften van de klanten, zodat de keukengerei meer gepersonaliseerd.

Twee.Milieubescherming en niet-giftig.Producten van silica gel van levensmiddelenkwaliteit zijn goed compatibel met het menselijk lichaam.

Drie.Draag weerstand.Het is niet gemakkelijk om te breken en te breken.

Vier.Hoge temperatuurbestendigheid.Het kan 200 weerstaan.C is niet gemakkelijk te vervormen bij hoge temperatuur.

Vijf.Makkelijk schoon te maken.Eenvoudig, tijdsbesparend, handig onderhoud.

6, tegen veroudering.Het heeft een lange levensduur en een sterke isolatie functie.

zmkm-800_800 (1).jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Huizhou Calipolo accessory Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top