Starch Adheisve's Application

Datum van publicatie:2020-09-09

Starch Adhesive is een belangrijke grondstof voor vele fabrieken.Zoals:   lijm van zetmeel voor gegolfd karton, kartonnen dozen; zetmeelkleefmiddelen voor etiketten; zetmeelkleefmiddelen voor houtbewerking; zetmeelkleefmiddelen voor de bouw; zetmeelkleefmiddelen voor montage en decoratie; zetmeelkleefmiddelen voor andere toepassingen, enz.


Onder hen zijn zetmeelkleefstoffen voor golfkarton de grootste, en het onderzoek en de ontwikkeling van kleefstoffen is zeer actief.


De meest populaire zetmeellijm voor golfkarton is alkeline zetmeelkleefstof, deze soort zetmeelkleefstof heeft veel krachten, zoals gemakkelijk te produceren, stabiele formulering, goedkopere prijs enz.

Maar ze zijn niet vriendelijk voor het milieu, voor sommige voedingsindustrie, Alkeline zetmeel misschien niet zo populair.


LJ-50A PLUS is een zetmeelkleefstof speciaal voor cementkraftzakjes, zakjes voor chemisch kraftpapier en andere kraftzakjes voor zware industrie.Het is neutraal, droog snel, een lage plons en kan in alle soorten knollen en bodemmachines worden toegepast.  


Terwijl wij de kwaliteit garanderen, kunnen wij u ook een lagere prijs bieden.Als je iets nodig hebt, bel ons dan.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lijie Starch Technology Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top