Technische beschrijving van Gravure Water-gebaseerde inkt

Datum van publicatie:2022-04-02

waterborne Gravure-inkt is gemaakt van hoog-grade geïmporteerde acrylhars met geschikte functionele additieven en een verscheidenheid aan hoge-grade pigmenten (ofniet) door strikt dispersie-slijpproces. THIS-reeks water-based Ink is geschikt voor papier en film (PE, OMP) SPEELFORMAATHEELDRUKKING MET CORONA (≥ 38DDYN/cm), voornamelijk gebruikt in voedsel, dagelijkse benodigdheden en andere verpakkingenna verwerking.

product Kenmerken 

1. Dit product heeft felle kleur, goede glans, goede afdrukbaarheid,niet eenvoudig te drogen, snel drogen, heeft aanzienlijke voordelen in olie om te printen.

2. De inktlaag is prima, vol ter plaatse, goedenivellering, duidelijke punt, mindernetto verlies vannetto, sterke driedimensionale zin van patroon.-

3. De droogsnelheid kan worden aangepast, de viscositeit is stabiel en de constructie is eenvoudig.

4. Dit product is milieuvriendelijke inkt, met een lichte geur van ethanol in het drukproces en geen resterende geurna het afdrukken.-

5. Afdruksnelheid: papier 100200M~MIN;/Film: 60 150mmin.~/matters

matters

~1, drukplaat met behulp van elektrische gravure of laserversie , Versiediepte tussen 15μ20μ, dit komt omdat inkt door leidingwater wordt geproduceerd, waarvan het kookpunt hoger is dan het oplosmiddel. De ondiepe versie kan de afdruksnelheid verbeteren, het voorkomen van Waterrimpelingen, zoals het gebruik van oplosmiddelinktdruk in de plaat 35~40μ diep of meer zal waterrimpels produceren, en het gebruik van inktafdrukken in de plaat meer dan 25μ zal ook waterrimpels hebben, dus het is erg belangrijk Gebruik een goede plaat.

2, goede droogapparatuur, droogtemperatuur moet volgens de verschillende substraten, de grootte van het afdrukgebied, zoals het afdrukken van metalen folie-label, de droogtemperatuur boven 100 ℃, en de Plastic filmafdrukken en droogtemperatuur bij 60 ℃, 80 ℃ raadzaam, wind moet sterker zijn dan bij het gebruik van oplosmiddelinktdruk, omdatnaast een temperatuur , zal ook de sterke wind, in op deze manier, de inkt kan snel op het substraat worden gedroogd.

3,naast de metalen aluminiumfolie, vacuüm aluminium Platingfilm, papier, alle plastic folie in het gebruik van elektrische vonkverwerking vóór het inktafdrukken, kunststof oppervlakte-dyne tot meer dan 4042, water achtergrondinktoplosmiddelproductie, vanwege het oppervlak van de water~39; De spanning wordt geregeld in 72 DYNE, dus de spanning van de inktschilder- en filmadhesiespanningskloof is groter,&#thus verbeteren de oppervlaktespanning van kunststoffilm, kan het gedrukte patroon maken heeft een goede hechting. 4. Alvorens af te drukken, wordt de inkt in de inkttank gegoten en wordt de plaat gedurende 2

3 minuten inactief om de plaat te bevochtigen en het te roeren;

-nn in het afdrukproces, om het afdrukken te observeren Moet stoppen met afdrukken, kan de afdrukplaat stoppen met roteren, om de drukplaat te voorkomen die wordt veroorzaakt door blokkering.

5, vóór het afdrukken volgens de versie van de diepte-aanpassingna goede drukviscositeit, probeer danniet Doe mee met het kraanwater in het drukproces, hoeft u alleen maar aan te sluiten bij denieuwe inktviscositeit, omdat de inkt in het drukproces, in een temperatuur van 32 ℃ gedurende 1 uur, die de volatilisatie van slechts 1,2%, de viscositeit weinig verandert, dus inkt Keep Print Color is consistent, verbeter de gekwalificeerde tarief van drukwerk.

6. Na afdrukken reinigt u de plaat onmiddellijk. Giet de inkt in de emmer en bedek het, plaats het water in de inkttank, draai de plaat voor het reinigen of aanpassen van 3% reinigingsoplossing voor het reinigen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runke Ink painting Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top