De rol van bubbelverwijder machine

Datum van publicatie:2023-08-31

product Beschrijving:

pressure Bubble Machine is eennieuw type persplatgebied die speciaal wordt gebruikt om de problemen van bubbels, haarspeld, plooien, vervorming, vervorming enzovoort op het lamineeroppervlakna de op te lossen Carton -productiestolling. De introductie van drukbelmachine om de traditionele handmatige schrapen, wrijven en andere langzame en dure arbeids- en financiële middelen op te lossen en denauwkeurigheid van het probleem van ruw. Het gebruik van de bellendruk zorgt ervoor dat de doos is gevormd met de uitstekende kenmerken en precisie van kracht en volheid. , Giftboxen, schoenendozen, shirtboxen, ondergoeddozen, maancakeboxen, theeboxen, wijnboxen en andere hemel- en aardomslagboxen zoals drukbel, schrapen bubbel, knijpen bubbel en andere processen.

type:

color box schuim druk op machine

gift box schuim drukmachine

wine box schuim schuim op machine

heaven en aardbedekking box Bubble Press Machine

Product Functies:

1.De Bubble Press Machine heeft stabiele vormkwaliteit en snelle bindingssnelheid. Gemakkelijk te bedienen, kunnen algemene werknemers snel beginnen met de productie.

4. Drukbelmachine is flexibel, kan een enkele machine -productie zijn, maar kan ook worden geconfigureerd met snelle productie van de assemblagelijnmassa.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top