De voordelen en onderhoudsmethoden van siliconen horlogebanden.

Datum van publicatie:2022-12-10

De voordelen en onderhoudsmethoden van siliconen horlogebanden.


De siliconen horlogemebaan is gemaakt van 100% purenatuurlijke solid silicagel geperst door een hydraulische pers; De siliconenhorloge -riem zelf heeft een zekere spanning en zachtheid, dus het is gemakkelijk om onmiddellijk te vervormen en te herstellen; De siliconen horlogeband heeft slijtvastheid, hoge temperatuurweerstand, geen vervorming, geen giftig, smakeloos, geen bijwerkingen op het menselijk lichaam en vele andere voordelen zoals zachtheid, geen barsten, lange levensduur, geen irritatie voor de huid, enz. Siliconen horlogebanden zijn echt groene en milieuvriendelijke accessoires. Grondstoffen van siliconen horlogebanden voor verwerking, zodat ze bepaalde gezondheidszorgfuncties hebben. Zoals silicagel energiemeter, silicagelnegatief ionenhorloge, enz., Gebruik allemaal elementen zoalsnegatieve ionen die moeten worden toegevoegd aan het silicagelmateriaal voor verwerking om silicagel horlogebanden te maken. (Veiligheidsprestaties van silicagel) Het hoofdcomponent van silicagel is siliciumdioxide, dat chemisch stabiel enniet - toxisch is. huid. Als de siliconen in de ogen komen, spoel je met veel water en zoek je zo snel mogelijk medische behandeling. gel. Het uiterlijk is blauw of lichtblauw glas

-achtige deeltjes. Volgens de vorm van de deeltjes kan het worden verdeeld in twee soorten: bolvormig en massief. Met de toename van de vochtabsorptie verandert zijn eigen kleur van blauwnaar paars, en ten slotte in licht rood, watniet alleen de vochtigheid van de omgeving aangeeft, maar ook visueel laat zien of hetnog steeds vocht heeft. Blauwe silicagel is giftig omdat het een kleine hoeveelheid kobaltchloride bevat. Het moet contact met voedsel en inademing vermijden. Zoek in het geval van vergiftiging onmiddellijk medische behandeling. Siliconen horlogebanden zijn altijd verwelkomd door veel horlogefans. Comfortabele pasvorm en absolute milieubescherming zijn altijd de meest aantrekkelijke onderdelen van siliconen horlogebanden geweest, maar moeilijk onderhoud is ook een grote problemen. De volgende punten zijn enkele tips voor het gebruik van siliconen horlogebanden, die uw kennis van liefdeshorloges kunnen bevorderen.


-it is gemakkelijk te zweten in hete zomer. Hoewel de siliconenriem waterdicht is, moet deze worden gewassen met tandpastana het gedragen gedurende een bepaalde tijd. Het is het beste omna het wassen een dunne laag handolie te spuiten. De glans van de siliconenriem is glad en glad. Wanneer de siliconenriem veroudert, gebruikt u een tandenborstel ondergedompeld in een beetje zeepwater, schrob het vuil snel en drogen het vervolgens met een enigszins vochtige doek. Twee of meer riemen die afwisselend kunnen worden gedragen als de situatie het toelaat. Omdat de siliconenriem ook moet ademen, kan de geventileerde omgeving de levensduur van de riem verlengen, en het dragen van verschillende stijlen van riemen kanniet alleen het risico op menselijk letsel verminderen, maar ook de gebruiker modieuzer maken.

\

silicone riem verharding is ook een veel voorkomend symptoom. Als de siliconenriem vaak in een vochtige omgeving wordt geplaatst, wordt de verhardingssnelheid versneld. Daarom is het,naast regelmatig onderhoud, absoluutnoodzakelijk om de riemniet te buigen wanneer deze wordt verhard en de riem te zijner tijd te vervangen. Wissel wat geld uit voor een mooie en aangename uitstraling, maar vermijd ook onnodige verliezen, dood twee vogels met één steen, waarom doe hetniet?

 


in toevoeging, het dragen van het siliconen Watch -riem zelf is een proces van constante slijtage, dus aandacht besteden aan sommige dagelijkse details is ook eennoodzakelijke onderhoudsmethode.---

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top