Het verschil tussen dwarsstroom en tegenstroom vierkante koeltoren

Datum van publicatie:2020-05-28

Veel klanten en vrienden kunnen problemen hebben bij het kopen van koeltorens. Welke torenvorm is het beste en welke is geschikter? In feite zijn kruisstroom-koeltorens en tegenstroom-koeltorens beide soorten koeltorens, dus waarom moet u onderscheid maken tussen kruisstroom- en tegenstroom-koeltypes?

25.jpg

1. De structuur is anders: crossflow cross (CROSS FLOW), wind en waterstroom cross cross forward flow (COUNTER FLOW) is de relatieve richting van wind en waterstroom.

2. Gemakkelijk onderhoud en reparatie: De meeste componenten van de cross-flow energiebesparende koeltoren zijn zichtbaar en toegankelijk. Ongeacht de grootte kunnen ze in principe worden geïnspecteerd zonder de machine te stoppen en intern te reinigen. Intern is het onzichtbaar en onhandig voor onderhoud.

38.jpg

3. Grootte: Het type crossflow is over het algemeen rechthoekig (enkele ventilator), dat wil zeggen dat de breedte groot is en de lengte klein. Het tegenstroomtype is in feite vierkant, met dezelfde lengte en breedte. Wat betreft de plaatsing van de locatie, kan dezelfde hoeveelheid water, geplaatst als een dwarsstroom, kleiner van lengte zijn.

4. Waterverstuivingsdichtheid: Vanuit ontwerpoogpunt is de pakkingswaterverstuivingsdichtheid van de dwarsstroomtoren veel groter dan die van de tegenstroomtoren.

5. Verpakkingshoogte: De verpakkingshoogte van de dwarsstroomtoren kan theoretisch oneindig hoog zijn, terwijl de verpakkingshoogte van de tegenstroomtoren beperkt is. 6. Ontwerpflexibiliteit: De ontwerpflexibiliteit van de kruisstroomtoren is veel groter dan die van de tegenstroomtoren. In theorie worden het ontwerp van de kruisstroomtoren, vloeistofanalyse en thermische berekening ook wel tegenstroomcomplex genoemd.

15.jpg

7. Behandeling van groot temperatuurverschil: Bij de behandeling van groot temperatuurverschil kan de kruisstroomtoren het flexibele ontwerp van de pakkingshoogte gebruiken om bevredigende resultaten te bereiken.

8. Kosten: het verschil in basisstructuur. De kosten van de kruisstroomtoren zijn veel hoger dan die van de tegenstroomtoren.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Functietitel: Marketing manager

afdeling: Marketing Department

Bedrijfstelefoon: +86-0769-82605139

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-189-0269-0017

Website: lingtian.invipb2b.com

Adres: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top