Het verschil tussen Medisch masker, N95 en KN95

Datum van publicatie:2020-05-22

Wat deze vraag betreft, zochten we professionele antwoorden van 3M technici:


Eén.Medisch beschermend masker: overeenkomstig China GB 19083-2010 verplichte norm, filtratie-efficiëntie -8805; 95% (niet-olie deeltjestest).Er is een synthetische bloedtest nodig (om te voorkomen dat lichaamsvloeistoffen spatten) en er zijn microbiële indicatoren nodig.


Twee.N95 masker: NIOSH gecertificeerd, niet-olieachtige filtratie efficiëntie van deeltjes 8805; 95%.


Drie.KN95 masker: overeenkomstig de Chinese GB 2626 verplichte normen, niet-olieachtige filtratieefficiëntie van deeltjes -8805; 95%.


De filterefficiëntie van de bovengenoemde drie niveaus van maskers wordt op dezelfde manier getest!Het filter-efficiëntieniveau is dus hetzelfde.


Dus, NIOSH N95 is hetzelfde als gb26-2006 KN95.De sleutel tot het dragen van een masker is om het dicht bij je gezicht te houden.


De kernnormen van industriële maskers en consumentenmaskers zijn hetzelfde, volgens de GB2626 standaard van KN95, KN90 is genoeg, het medisch personeel heeft alleen de lichaamsvloeistof spray, de omgevingsconcentratie is zeer hoog, het moet zeer streng zijn.Echter, het moet worden opgemerkt dat sommige beroemdheden met dezelfde stijl van maskers zijn mooi, maar ongeacht het beschermende effect.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top