De stappen moeten worden verduidelijkt bij de toepassing van Brushless DC motor

Datum van publicatie:2020-08-06

DC motor is een soort roterende motor die gelijkstroom elektrische energie kan omzetten in mechanische energie (DC motor) of mechanische energie in gelijkstroom elektrische energie (DC generator).Het is een soort motor die de omzetting van gelijkstroom elektrische energie en mechanische energie kan realiseren.We moeten aandacht besteden aan de werkwijze en stappen bij het gebruik en het gebruik, om onjuiste werking te voorkomen en het gebruik effect te beïnvloeden.Wat zijn de fundamentele punten waar in de aanvraag aandacht aan moet worden besteed?


Eén.Voor demontage, controleer de schijn van de ongekamde DC motor, en gebruik dan samengeperste lucht om het stof op het oppervlak van de ongekamde gelijkstroom motor af te blazen en het oppervlaktevuil af te vegen.


Twee.Selet'''''';116; de werkplek wher&35571; de DC-motor zonder borstel wordt gedemonteerd en schoon de omgeving van de locatie.


Drie.Vertrouwd met de structuur kenmerken en onderhoudstechnische eisen van Brushless DC motor.


Vier.Bereid speciale gereedschappen en apparatuur voor demontage.


Vijf.Om de defecten in de werking van de Brushless DC motor verder te begrijpen, kunnen inspectie en test vóór demontage worden uitgevoerd, indien de omstandigheden dat toelaten.Daarom wordt de DC-motor zonder borstel geladen voor de proefwerking, en de temperatuur, geluid, trilling en andere omstandigheden van elk deel van de gelijkstroomcotor worden in detail gecontroleerd, en de spanning, stroom, snelheid, enz. worden getest.Daarna wordt de lading losgekoppeld en wordt de inspectie zonder lading uitgevoerd.Het niet-laadstroom- en niet-laadverlies wordt gemeten en geregistreerd.


Zes.Sluit de voeding af, verwijder de externe bedrading van Brushless DC motor en maak records.


Zeven.Kies een multimeter om de isolatie weerstand van Brushless DC motor te testen.Om de bij de laatste revisie gemeten isolatiebestendigheidswaarden te vergelijken en de ontwikkeling van de isolatiewisseling en de isolatiestatus van de ongekamde gelijkstroom te beoordelen, moet de isolatieweerstand gemeten bij verschillende temperaturen worden omgezet in dezelfde temperatuur, in het algemeen 75 "(8451;").


8.Wanneer de absorptie groter is dan 1.33, betekent dit dat de isolatie van Brushless DC motor niet wordt beïnvloed door vocht of de vochtigheid is niet ernstig.Voor vergelijking met eerdere gegevens moet de Absorptiviteit bij elke temperatuur ook worden omgezet in dezelfde temperatuur.


Negen.Na het controleren van alle problemen, de gevonden problemen behandelen, ze volledig opnieuw samenstellen en de inspectie uitvoeren.

Het wordt voornamelijk gebruikt als DC motor, elektrolyse


DC generator is een machine die mechanische energie omzet in gelijkstroom elektrische energie.Het wordt voornamelijk gebruikt als gelijkstroommotor, elektrolyse, galvaniseren, elektrische smelten, opladen en AC generator excitatie voeding.Hoewel er behoefte is aan directe stroom, worden ook schakelelementen gebruikt om wisselstroom om te zetten in directe stroom, maar uit sommige aspecten van de werking kan de wisselstroom de gelijkstroom niet volledig vervangen door wisselstroom.

3.jpg


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Joy Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Joy Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Functietitel: Marketing Manager

afdeling: Marketing Department

Bedrijfstelefoon: +86 18688686311

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 18688686311

Website: joymotor.invipb2b.com

Adres: Nanzha No.4 Industrial Zone, Humen Town, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top