De manier waarop u melkthee drinkt, zal in de toekomst veranderen, en u moet het doen

Datum van publicatie:2020-09-21

      Melkthee is een Hands All Over-voedsel geworden voor jonge mensen, vooral vrouwen, die geen weerstand hebben tegen melkthee.

      Om de naamsbekendheid en de aandacht van de consument te verbeteren, blijven de belangrijkste melktheemerken de productsmaak en verpakkingsinnovatie versterken.

      Het bevat ook innovaties in rietjes, in verschillende maten, vormen, kleuren, Eight Immortals, enzovoort.

      Maar het rietje is gemaakt van een zeer uniform materiaal, allemaal van plastic.

a-2_副本.jpg

      Omdat het plastic dat wordt gebruikt om de pipet te maken, niet biologisch afbreekbaar is, is het niet bevorderlijk voor de bescherming van het milieu.

      Lange tijd is “beperken van plastic” het sleutelwoord van het Nationaal Milieubeschermingsbeleid, de staat stelde voor het eerst voor om plastic te beperken in 2008, toen vooral voor de afschaffing van gratis plastic tassen, moest worden betaald.

      Maar het heeft niet goed gewerkt, omdat consumenten liever een paar cent aan een tas uitgeven dan een stoffen tas of een andere herbruikbare opbergzak mee te nemen van huis naar de winkel.

      In april publiceerde de National Development and Reform Commission (NDRC) een catalogus van plastic producten die verboden of beperkt zijn in productie, verkoop en gebruik (concept voor het vragen van meningen) om het plastic restrictiebevel uit te voeren en te verdiepen en een omgeving op te bouwen. vriendelijke samenleving.

      Plastic rietjes, kommen, borden, bekers, vorken, lepels enzovoort zijn allemaal verboden, en deze houden nauw verband met ons dagelijks leven.

      Als de ontwerp-goedkeuring, niet alleen om melkthee te drinken, de invloed heeft, zal ook onze andere levensstijl de grote verandering hebben.

      In reactie op het verzoek van het land heeft Starbucks een druppelvormige flap ter grootte van een duimafdruk op het deksel van een melktheebeker, zodat gebruikers koffie kunnen drinken zonder een rietje te gebruiken.

      Xi Tea is gelanceerd in winkels in het hele land papier Straw.

      Bovendien, met de voortdurende vooruitgang van de technologie, zal het drinken van melkthee een grote variëteit zijn.

      De reden waarom het plastic rietje lang en welvarend is, omdat het kan worden gevouwen, zacht, bestand tegen hoge temperaturen, lage kosten en andere voordelen.

      Hoewel de markt een aantal nieuwe materiaalstro is verschenen, maar de algehele verspreiding van een relatief lang proces.

a-3_副本.jpg

      Papierstro is gemakkelijk om water op te nemen, kan niet lang in de vloeistof worden gedaan, of het rietje zal vervormd raken, waardoor het geen melkthee kan opnemen, dus drink melkthee met papierstro, vooral wanneer hete melkthee, om opdrinken.

      Het risico bestaat dat uw mond wordt opengesneden met een glazen rietje, vooral als u melkthee drinkt met een glazen rietje.

      Technologie verandert met elke dag die voorbijgaat, de manier om melkthee te drinken in de toekomst zeker niet alleen deze veranderingen, kan verschillende kleuren stro gebruiken, zal verschillende smaken melkthee drinken.

      Om het milieu op aarde te beschermen, moeten we ons aanpassen om melkthee op een nieuwe manier te drinken, maar we moeten ook uitkijken naar het drinken van melkthee op een nieuwe manier.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top