Het werkende principe en kenmerken van het transparant scherm van LED

Datum van publicatie:2023-05-23

led transparant scherm door middel van technische doorbraak, zorgtniet alleen voor de verlichtingsvereisten tussen vloeren, glass -gevels, ramen en andere daglichtstructuur en perspectiefbereik, maar heeft ook een goede warmte -dissipatiefunctie, anti-aging -prestaties, en Handig installatie en onderhoud, de beperkingen van het traditionele LED -display in glastoepassing volledig gewijzigd.

                       n                   1, met een hoge perspectief, om de verlichtingsvereisten tussen vloeren, glas te waarborgen gevel, ramen en andere verlichtingsstructuur en perspectiefbereik, om de originele verlichtingsperspectieffunctie van de glazen gordijnwand te garanderen.    2,neemt geen ruimte in, de dikte van het moederbord is slechts 2 mm, het gewicht van het schermscherm is slechts 5 kg , zonder de bouwstructuur te wijzigen, plak direct met de glazen gordijnwand.

/3, geen stalen framestructuur, behalve veel van installatie- en onderhoudskosten, binneninstallatie en binnenonderhoud en eenvoudig. Wall, met goed advertentie -effect en artistiek effect.

voor meer vragen, aarzelniet om ons te sturen! NLEDDESIGN

LEDTRANSPARENTSCREENLED

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top