Drie speciale vereisten van gietmethode op gietstructuur

Datum van publicatie:2021-06-28

THEE Speciale vereisten van gietwerkwijze voor gietstructuur

  (1) investeringsgietstukken:

1. faciliteer de vervaardiging van waxmallen

2. De gaten en groeven op de gietstukken mogenniet te klein of te diep, te kleine of te diepe gaten en groeven zijn, dieniet bevorderlijk zijn voor de soepele vulling van de overeenkomstige gaten in de investeringsmal met de verf- en zanddeeltjes tijdens de schaal maken om een ​​geschikte holte te vormen; Tegelijkertijd brengen te diepgaten en groeven ook moeilijkheden aan de zandreiniging van gietstukken. In het algemeen moet het diafragma groter zijn dan 2 mm (dunne delen>0,5 mm). Wanneer het gat door is, is de gatdiepte/aperture minder dan 4-6, wanneer het gatniet door is, de gatdiepte/aperture is minder dan 2. De groefbreedte moet groter zijn dan 2 mm, en de groefdiepte zouniet moeten zijn Overschrijd 2-6 keer de groefbreedte.

3. Verminder hotspots en strevennaar uniforme wanddikte. Investeringsgieten hebben in het algemeen geen afzonderlijke riser, maar gebruikt een dikkere sprue als de stijgbuis om het gieten direct te voeden. Om zich aan te passen aan dit proces, moet een dunne-walled-structuur zoveel mogelijk worden gebruikt en de verdeling van de wanddikte moet voldoen aan het beginsel van directionele stolling.

4. Vermijd grote platte structuur. Omdat de hoge temperatuursterkte van de gesmolten modelschaal laag is, is het gemakkelijk om te vervormen, dus probeer het bij het ontwerpen van de gietstructuur, om grote vlakke oppervlakken te vermijden.

(2) metalen gieten:

1. De Vorm en holte van de gieten moeten eenvoudig zijn, en de structurele helling van het gieten moet zoveel mogelijk worden verhoogd en het gebruik van te kleine of diepe gaten moet worden vermeden om de extractie van de kern te vergemakkelijken en ervoor te zorgen het gieten.

2. De wanddikte van het gieten moet uniform zijn om krimp porositeit en scheurdefecten te voorkomen; Tegelijkertijd moet de wanddikteniet te dun zijn en proberen grote horizontale wanden te voorkomen om defecten zoals slecht gieten en koude isolatie te voorkomen, zoals aluminium-silicon legering gietstukken De minimum wanddikte van aluminium van aluminium-magnesiumlegering is 2 mm~4mm, en de minimum wanddikte van aluminium-magnesiumlegering is 3 mm-5mm.

(3) DIE-Casting-onderdelen:

1. Die gietstukken moeten proberen om ondersnijdingen en diepe holten te elimineren.

2. Probeer een dunne-walled-structuur te gebruiken met uniforme wanddikte. De geschikte wanddikte van die gietstukken is in het algemeen: zinklegering 1mm-3mm, aluminiumlegering 1,5 mm-5mm, en koperlegering 2mm-5mm.

3. Inserts kunnen worden gebruikt in Die-casting en de voordelen van de Inserts moeten volledig worden gebruikt om complexe onderdelen te produceren, de lokale prestaties van DIE-Casting-onderdelen te verbeteren en het assemblageproces te vereenvoudigen. Om de aansluiting van het inzetstuk in het gieten betrouwbaar te maken, moet het inzetstuk in het gietgedeelte worden ingebracht om groeven, bazen of hurling te maken.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top