Gebruik Benzalkoniumchloride Schuimvrij ontsmettingsmiddel dat niet gewassen kan worden om de handgezondheid te beschermen

Datum van publicatie:2020-06-29

Tegenwoordig zijn veel mensen geneigd om handmatige ontsmettingsmiddelen te kopen die 99.99% doden om zich te ontdoen van infecties en ziekten.Handwassen met behulp van zeep met water is een effectieve manier om huidmicroben te verminderen en de overdracht van infectieziekten te elimineren.


Wassen van onze handen zal niet altijd handig of mogelijk, vooral wanneer we buiten of in de ziekenhuizen, maar met behulp van hand ontsmettingsmiddelen kan het beste alternatief voor zeep en water.We weten allemaal dat we in deze covid19 situatie ons best doen om de ziekte te weerstaan door onze handen vaak te wassen.   Handhygiëne is de gemakkelijkste manier om onszelf te beschermen waar en waar we heen gaan.101.


Je kunt je hand desinfecteren door deze Benzalkonium Chloride te gebruiken die absoluut 99.9% bacteriën effectief doodt!


Deze benzalkoniumchloride schuim sanitizer heeft een zeer efficiënte breed spectrum sterilisatie.Een kleine hoeveelheid toevoeging kan een uitstekend antibacterieel effect bereiken.Deze hand-ontsmetter schuim wordt vaak gebruikt in iedereen van het huishouden en het wordt ook op grote schaal gebruikt in de geneeskunde.Als je naar het ziekenhuis gaat, moet je het op dit moment gebruiken om geen ontsmettingsmiddel te wassen.Het is belangrijk om handen te bewaken om onszelf te beschermen door de verspreiding van de ziekte te elimineren.

 

Benzalkonium Chloorschuim voordelen:

punt 252;   Milde niet-geïllustreerde en veiligheid van de klinische toepassing

Deze fles hand sanitair schuim is perfect veilig voor familie gebruik en wanneer het gaat om kinderen.Het kan gemakkelijk openen door het indrukken van de pompdispenser om snel toe te passen dan goed bedekt dat zorgt voor onbesmette.

 

punt 252;   Geen irritatie van de huid, slijmvliezen en ogen, en heeft geen allergie voor de huid

Het is gebruikelijk dat op alcohol gebaseerde hand ontsmettingsmiddelen de neiging om te drogen na toepassing in onze huid.Maar in deze hand sanitizer schuim met benzalkonium chloride is het beste toe te passen als u last heeft van huidsensiviteiten.Dit product is veilig voor elk type huid, maar het kan geen droogte veroorzaken na toepassing op het oppervlak van onze huid.

 

punt 252;   Vol en dicht schuim, nauwkeurig, schoon alle oppervlak van handen en huid

Meestal geven we de voorkeur aan het gevoel van een schuimende hand ontsmetter bij het aanbrengen in onze handen en hebben de neiging om het consistenter te verspreiden voor een betere ontsmetting dekking die zeker reinigt alle oppervlak van de huid.Deze hand sanitair schuim biedt meer gebruik, zelfs als we een kleine hoeveelheid schuim kunnen verspreiden om de hele hand te bedekken, maar hoe veelzijdiger het schuim, hoe beter.

punt 252;   Een kleine hoeveelheid doodt 99.99% bacteriën

Bestrijding van de verspreiding van bacteriën die klinisch bewezen zijn om 99.99% van ziekten die ziekte kunnen veroorzaken.Dit schuim antibacteriële hand ontsmetter is het beste voor iedereen, vooral in medische ziekenhuizen.

 

  Tot slot, dit Benzalkonium Chloride schuim stelt ons in staat om een hand sanitizer optie zonder het drogen en irriteren van onze huid die veilig is om meerdere keren per dag te worden gebruikt.Het kan ons helpen om de beste manier te bieden voor bescherming tegen handinfecties.Deze niet-zware fles is handig om te dragen tijdens het verblijf in het ziekenhuis of wher&rond;101;ver je bent.Wij raden u dit product aan.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Detron International Co., Limited
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Detron International Co., Limited

Functietitel: info@dechuang.biz

Bedrijfstelefoon: +86 07608862860

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 18923349055

Website: detron.invipb2b.com

Adres: No.131~132,1stbuilding,RongHao Creative Park,East District,Zhongshan City,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top