Gebruik van 2zijdige roll -kooi

Datum van publicatie:2023-04-22

irregular en losse delen worden vaak getransporteerd in moderne logistiek en transport. De inherente platte pallets kunnenniet worden gebruikt, en slechts 2zijdige rolkooi, ons sterproduct, kunnen worden gebruikt voor transport. Dus waar moeten we op letten bij het gebruik van dit product om schade aan goederen of stalen containers te voorkomen? Volledig, de goederen zullen schudden tijdens het transport, en de items zullen vallen en worden beschadigd.

second, het kanniet worden opgestapeld als het te vol is, anders is schade aan de items tijdens het extrusieproces onvermijdelijk. Het beïnvloedt ook de bakken die bovenop zijn gestapeld. Daarom suggereren we dat wanneer de goederen in de stalen materiaalbox worden geplaatst, 1&2 cm wordt gereserveerd om de veiligheid van de goederen en de stalen materiaalkast te waarborgen. Plaats twee of meer soorten goederen bij elkaar, vooral de goederen die chemische reacties ondergaan zoals oplossing, explosie, absorptie, enz. Op dit moment zullen de twee soorten goederen reageren, variërend van schade aan de goederen, tot het veroorzaken van explosieve veiligheidsongevallen en het overtreden van disciplinenaar persoonlijke veiligheid. Rol kooi met een geschikte hoeveelheid zachte materialen, om ervoor te zorgen dat de goederenniet worden gewreven of beschadigd vanwege wederzijdse botsing. Vooral elektronische producten, hoge#end fragiele producten. We moeten voorzichtig en voorzichtig zijn tijdens het transport, en soms moeten we voorkomen dat statische elektriciteit plaatsvindt.

finaal, aan het begin van het transport, moeten weniet vergeten de plaatsing van de 2zijdige rolkooi te controleren, dus alsniet Om aan te dringen op transport in het geval van kantelen, schade, enz.-

ietspief in het geval van stapel, is hetnoodzakelijk om te controleren of de productstapels stevig zijn geïnstalleerd en of de overeenkomstige onderdelen zijn bevestigd. Of het stapelgewicht de standaard en andere problemen overschrijdt. Het optreden van de bovenstaande zaken is ten strengste verboden, en we zullen het opnieuw vervoeren, zodat het veiliger zal zijn en ongevallen vermijdt.

the zijn de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van 2zijdige rolkooi. Natuurlijk zijn er veel meer dan deze voorzorgsmaatregelen in het gebruiksproces. De stalen materiaalboxen die we terug kopen, moeten worden gecombineerd met de werkomstandigheden van ons eigen gebruik om overeenkomstige voorzorgsmaatregelen te formuleren. Als u meer moet weten over de kennispunten in het proces van het gebruik van stalen materiaalboxen, inclusief het kopen van aangepaste stalen materiaalboxen, enz., Kun je contact opnemen met Huataian voor consultatie.

-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top