Vecht tegen de Novel Coronavirus epidemie!

Datum van publicatie:2020-04-06

743e4549.jpg

Om tegen de   Novel Coronavirus, en bieden klanten meer gemak om beschermende artikelen te kopen.We hebben de bedrijfskwalificatie verkregen die is goedgekeurd door NMPA en hebben samengewerkt met een aantal professionele fabrikanten om beschermende producten legaal te exporteren. We kunnen CE leveren & FDA & NIOSH-certificaat voor een deel van de artikelen.
Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten in plaats van inferieure producten. We kunnen monsters naar de relevante medische afdelingen sturen voor inspectie vóór verzending en de klant ondersteunen om het externe inspectiebedrijf toe te vertrouwen.Om de pandemie te bestrijden en de meerderheid van de klanten meer gemak te bieden om beschermende uitrusting te kopen, heeft ons bedrijf het bedrijf verkregen kwalificatie goedgekeurd door NMPA en samengewerkt met een aantal professionele fabrikanten om legale beschermende producten legaal te exporteren. We kunnen CE leveren & FDA & NIOSH-certificaat voor een deel van de artikelen.
Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten in plaats van inferieure producten. We kunnen monsters vóór verzending naar de relevante medische afdelingen sturen voor inspectie en de klant ondersteunen om het externe inspectiebedrijf voor fabrieksinspectie toe te vertrouwen.

Laten we de handen ineen slaan om de   Nieuwe Coronaviru-epidemie zo snel mogelijk!

www.bng-intl.net//protective-article/


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top