Wat zijn de voordelen van rood licht therapie voor het menselijk lichaam?

Datum van publicatie:2020-09-01

Met de ontwikkeling van onderzoek naar rood licht therapie, is het steeds duidelijker geworden dat de behandeling biedt verbazingwekkende gezondheidsvoordelen.Klinische studies beginnen de diverse mogelijkheden van rode en bijna-infrarode golflengten te onderzoeken voor het helen van diverse fysiologische en mentale aandoeningen.   Denk aan rood licht als voedsel voor je lichaam; zorgen voor voedingsdichte voeding die bijdraagt aan een beter welzijn.   De meeste van rode licht afscherming 8217s;s effecten zijn door de cellen z88217; mitochondria absorberend licht.Binnen   celonderzoek, de cytochroom C-oxidase in de mitochondria absorbeert rood licht, waardoor het stikstofoxide loslaat, ATP verhoogt en oxidatieve stress vermindert.Deze verhoogde ATP (energie) productie is een mogelijke oorzaak van lichttherapie is8217; s positieve effecten op spierherstel en fysieke prestaties.De volgende zijn de voordelen van verschillende aspecten van rode licht therapie.

Verbetering van de huidgezondheid

Eén.toenemende productie van collageen in de huid

Twee.verhoging van de productie van vezelblast

Vier.toenemende circulatie tussen bloed- en weefselcellen

Vijf.bescherming van cellen tegen schade

Zes.toenemende mRNA in de cellen, die helpt de cel te stimuleren

Zeven.verbetering van de gezichtsstructuur

8.vermindering van fijne lijnen

Negen.Verbetering acne

Tien.verbeteren van de huid

Elf.verjongt de huid

Behandeling van wonden

Rood licht kan ook nuttig zijn bij het versnellen van wonden genezing.

Onderzoek in het tijdschrift Anais Brasileiros de Dermatologia benadrukt het feit dat lichttherapie kan helpen wondhoudend op een paar manieren, zoals door:

Eén.   vermindering van ontsteking in de cellen

Twee.   het stimuleren van nieuwe bloedvaten om te vormen, die artsen angiogenese noemen

Drie.   verhoging van behulpzame fibroblasts in de huid

Vier.   toenemende productie van collageen in de huid

Vijf.   Meer studies bij mensen kunnen helpen deze resultaten te bevestigen.

Bevorderen van haargroei

Veel studies onderzocht het effect van rood licht op de haargroei en bewezen rode licht therapie kan de haardichtheid verbeteren.

Onderzoeken geven aan wanneer mensen licht aanbrengen in golflengten van zowel 665 nanometers (nm) en 808 nm kan zorgen dat het haar groeit tot het beste effect.Low-level laser therapie ook aangeduid als rode licht therapie, onthult fotonen in hoofdhuid weefsels.Deze fotonen worden geabsorbeerd door zwakke cellen om de haargroei te stimuleren.Het is algemeen aanvaard dat de procedure veilig, verdraagbaar en minder invasief is dan een haartransplantatie.

Vermindering van pijn

Een artikel in het European Journal of Physical and Rehabilitation Medicine compileerde de resultaten van vele studies rond RLT en spier- en skeletaandoeningen.Uit het onderzoek bleek dat RLT de pijn bij volwassenen met verschillende spier- en skeletaandoeningen effectief kon verminderen, en   Vlakbinfrarode lichtgolflengten verminderen de algehele pijn door het verlichten van de stijfheid en pijn van de gewrichten, het verminderen van ontsteking, het verlichten van spierspasmen, en het verhogen van de bloedstroom.

afvallen van gewicht

Lichttherapie, vooral natuurlijk zonlicht, heeft mensen altijd gezonder en energieker laten voelen.Het lichaam absorbeert licht om meer vitamine D te produceren, maar de positieve invloed van licht kan alleen worden verantwoord door de productie van vitamine d; in feite komt een meer significant effect uit rood en bijna-infrarood licht.Deze golflengten van licht van 600-100on hebben directe effecten op het metabolisme van het lichaam door interactie met de energie-producerende delen van onze cellen.Aangezien energie-opname en output onlosmakelijk verbonden zijn met gewichtsbeheer, is de verbinding duidelijk.   Wat we wel weten is dat onderzoek rood licht in combinatie met bijna-infrarood licht de afgifte van lipiden uit vetcellen in het lichaam kan stimuleren om daardoor gewichtsverlies te bereiken.

Samenvatting

Rode licht therapie kan veel enorme voordelen voor het menselijk lichaam, en geen kanteffecten.RLTheeft veelbelovende resultaten getoond in vele aspecten, met name bij de behandeling van sommige huidaandoeningen, nu het is gemakkelijk om rode lichttherapie apparatuur te kopen, maar moet FDA gecertificeerde apparatuur kopen wanneer u nodig hebt om te gebruiken.


1000w_led_red_lights.png

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Functietitel: email:marketing(at) reddotled.

afdeling: sales

Bedrijfstelefoon: +86 0755-27802682

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: 18902854815

Website: reddoled.invipb2b.com

Adres: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top