Wat zijn opblaasbaar zwembad -praalwagens gemaakt van?

Datum van publicatie:2022-06-29

inflatable pool drijft are in het algemeen gemaakt van PVC of polyvinylchloride. PVC is een van de meest gebruikte synthetische kunststoffen ter wereld. Het zal mensen misschien verbazen hoe PVC kan worden gemaakt in praalwagens. Dat komt waarschijnlijk omdat het eerste waar mensen aan denken wanneer ze PVC horen, degene is die in pijpen wordt gebruikt. Dat is echter het rigide soort PVC. Degene die in springkussens wordt gebruikt, wordt verzacht door weekmakers.

AS van 2015, PVC is het vijfde zwaarst geproduceerde synthetisch plastic ter wereld. Dat jaar werd 38 miljoen ton PVC geproduceerd. Dat is voor beide vormen van PVC. Het rigide type is solide en toch bros. Wanneer gemengd met een weekmaker, wordt de PVC flexibel. De weekmaker die wordt gebruikt om de PVC te verzachten, staat bekend als ftalaat, wat geen erg goed materiaal is voor zowel mensen als de omgeving. Verschillende gezondheidsorganisaties hebbenniet de specifiekenadelige effecten van ftalaten geïdentificeerd in de gezondheid van people. Dezelfde gezondheidsorganisaties houden deze chemische stofnauwlettend in de gaten voor toekomstige wetgeving.

IT's die grotendeels het risico lopen te worden blootgesteld aan ftalaten, omdat er, afgezien van springkussens, veel speelgoed en hygiënische producten de chemische stof bevatten. Baby's hebben ook deneiging om hun handen op hun mond te leggen en deze handen kunnen ftalaten vooraf hebben aangeraakt. Als het gaat om opblaasbaar zwembaddichtingen, kan het echter te verwaarlozen zijn, omdat hetniet elke dag is dat kinderen opblaasbaar zwembad drijven.

Het eerste wat u doet, is uw zwembad float leegmaken. Het zou gemakkelijker zijn om uw vlotter grondig schoon te maken als deze leeg is. Open eenvoudig de klepstam van uw vlotter om al zijn lucht eruit te laten.

remove al het overtollige water in uw float

make zeker dat er geen extra water in uw vlotter zit. Verwijder al het overtollige water in uw vlotter.

clean Uw zwembad Float

De volgende en essentiële stap is om uw vlotter te reinigen. Er zijnnatuurlijke en organische reinigingsmiddelen, evenals chemische reinigingsoplossingen. Denatuurlijke en organische reiniger is veiliger, maar de schoonmakers met chemicaliën zijn ontworpen om effectief te zijn in het eenvoudiger elimineren van kiemen. Een emmer 1

4 kopje mild reinigingsmiddel tot een gallon water. Was vervolgens uw vlotter met deze zeepoplossing met behulp van een doek of een spons. Spoel het daarna af met water.

vinegar

De optie is om azijn als uw reinigingsmiddel te gebruiken. Meng een deel witte azijn tot twee delen warm water en meng ze goed. Gebruik deze oplossing om uw vlotter ongeveer 20 minuten onder te dompelen. Dit zou alle vuil en vormen in je zwembad -dobberen verwijderen.

baking soda/

baking soda

isnog een goede reinigingsmiddel voor je float. Delen van warm water grondig. Deze zuiveringszoutoplossing zou al het vuil in uw vlotter absorberen en het zou tegelijkertijd schoonmaken.

bleacha chemische oplossing die uw vlotter zou reinigen en zuigen is

bleach. Voeg gewoon 2 eetlepels bleekmiddel toe aan een emmer water en onderdompel je vlotter erin. Wacht ongeveer 45 minuten totdat het bleekmiddel effectief is. van de eerste drie reinigingsoplossingsopties.  

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top