Wat zijn de verschillende soorten freezen in een machinewerkplaats?

Datum van publicatie:2022-08-20

Computer Numerical Machining (CNC) is een belangrijk proces voor het vormen van metalen onderdelen van verschillende, kunststof en composietmaterialen. CNC-bewerking zorgt voor een hoge mate van herhaalbaarheid en nauwkeurigheid, waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid van productietoepassingen. CNC-bewerking is een uitgebreide term voor verschillende bewerkingsprocessen zoals CNC-draaien, CNC-frezen en CNC-boren. U, CNC frezen is een belangrijk CNC bewerkingsproces voor de productie van industriële en dergelijke commerciële componenten. Having Ik zei veel, het kan gerelateerd zijn aan-Wat wordt CNC gebruikt voor het bewerkingsproces? Welke soorten CNC frezen worden uitgevoerd in de werkplaats?


Overzicht van freesproces voor werktuigmachines

CNC frezen zorgt voor afwerking en prestaties, waardoor het het ideale bewerkingsproces is voor de meeste CNC-bewerkingen. In dit proces snijdt puntsnijden en helpt bij het gebruik van meerdere roterende gereedschappen en helpt bij het gebruik van meerdere werktuigen om bewerkingswerkzeugels in de gewenste vorm te produceren. Bij freesmachines is dezelfde oriëntatie meestal voorzien van een roterend gereedschap. CNC-machine en ondiep en vlak type geschikt voor bodemschuld.


CNC frezen is verder onderverdeeld in verschillende soorten op basis van de verschillende vormen die u vormt. De volgende sectie beschrijft enkele veelvoorkomende soorten CNC freesprocessen en resultaten uitgevoerd door CNC machinewerkplaatsen.


Machining shop voert verschillende soorten freesprocessen uit

Hieronder zijn een paar veelvoorkomende soorten CNC freeswerkzaamheden uitgevoerd door CNC machinewerkplaatsen.


Gezichtsfrezen:

Planfreesmachines vlakke en vlakke oppervlakken. Dit type frezen wordt ook wel platfrezen genoemd. Volgens de beweging tussen het werk en het materiaal, kan vlak frezen worden onderverdeeld in beneden frezen en beneden frezen.


Gezichtsfrezen:

Bij oppervlaktefrezen wordt het gebruikt voor transparant en algemeen gebruik frezen van materiaaloppervlakken. Een polijstmachine voor het slijpen van oppervlakken, wanneere Met een breed scala aan gereedschappen wordt materiaal van gereedschapsoppervlakken verwijderd. Voor het snijden van grondstoffen.


Trans Nano:

Crosscut wisselplaten maken gebruik van zijfrezen en hun bewerkingsmogelijkheden. De instelling van de snijrand is geplaatst in twee verschillende soorten te frezen. .


Gewoon gefreesd:

De gereedschappen die in dit proces worden gebruikt hebben verschillende diameters en de fresssnelheid wordt berekend op het gereedschap met de grootste gereedschapsdiameter.


Vormfrezen:

Bij het frezen worden gereedschappen gebruikt om onderdelen met onregelmatige vormen te produceren. Gereedschappen die hiervoor worden gebruikt, kunnen afgeronde, bolle en holle hoeken hebben.


Eindfrezen:

CNC kan laterale, brede en smalle bewerkingen uitvoeren en kanaalbewerking op capaciteit. Kan verticaal, horizontaal of schuin naar de tafel zijn.


Hoek frezen:

Bij dit type frezen kan worden gebruikt om op het oppervlak met een specifieke hoek te snijden. Heeft enkele of dubbele hoeken. Het wordt gebruikt voor het frezen van vlakke groeven ook niet loodrecht op de positie waare de transparantie wordt gevormd.


T-sleuffrezen:

In dit geval wordt een gefreesde punt gebruikt om een vlak gesneden cirkelkanaal in de snijrand te creëren. In werking, de T-De sleuffrees wordt gevoed door de freesschijf op het medium-Een grote sleuf, en vervolgens uitgefreest vanaf de volgende rand of rand.


Elk van de hierboven genoemde processen heeft een typische CNC freesprocestoepassing, als u het uitvoerig gebruikt voor uw CNC machinewerkplaats, leer er meer over. De Cut Your Machine Shop in Illia en State Erie, Ohio biedt precisiebewerking CNC-bewerkingsdiensten in Illia en State, en maakt gebruik van verschillende CNC-bewerkingen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Functietitel: Business Development Manager

afdeling: Business Section

Bedrijfstelefoon: +86-0769-85536862

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-13619085530

Website: rxcncmilling.invipb2b.com

Adres: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top