Wat is precies \"metallurgie\", begrijp jena het lezen van dit!

Datum van publicatie:2021-06-28

powdermetallurgie is de procestechnologie van het bereiden van metaal of het gebruik van metaalpoeder (of een mengsel van metaalpoeder enniet--mmetal poeder) als grondstoffen, vormen en sinteren, productiematerialen, composietmaterialen en verschillende soorten producten. De producten van de poedermetallurgie in een brede zin omvat ijzer- en stenen gereedschappen, harde legeringen, magnetische materialen en poeder metallurgie-producten. De producten van de poedermetallurgie in de smalle zin verwijst alleennaar poeder metallurgieproducten, waaronder poeder metallurgie-onderdelen (boekhouding voor de meerderheid), olie-achtlagers en metalen spuitgietproducten.

 

 

n

-

process karakteristieken

1. De dichtheid van producten is regelbaar, zoals poreuze materialen, materialen van hoge

densiteit, enz.;->2. Fijne korrels, uniforme microstructuur en geen component segregatie;

3. In de buurt van~Shape vorming, grondstofferingspercentage95%;

4. Minder en geen snijden, slechts 40

50% snijden;

5. De materiaalcomponenten zijn regelbaar, dat de bereiding van composietmaterialen vergemakkelijkt;

6. Bereiding van onoplosbare metalen, keramische materialen ennucleaire materialen.

basic processtroom

1. Meel frezen

pulvering is het proces om grondstoffen in poeder te maken. Veelgebruikte gebruikte methoden omvatten oxide-reductie en mechanische methoden. 

-

2. Mengen

mixing is het proces van het mengen van verschillende vereiste poeders in een bepaalde verhouding en ze homogeniseren om groen poeder te maken. Er zijn drie soorten: droog, semi

dry ennat, die worden gebruikt voor verschillende vereisten.

3. Het vormen van

forming is het proces van het plaatsen van een homogeen mengsel in een persvorm en drukt het in een parison met een bepaalde vorm, grootte en dichtheid. De vormmethode is in principe verdeeld in drukvormen en drukloze molding. Compressievormen wordt het meest gebruikt in compressievormen.

-4. Sintering

 sintering is een sleutelproces in het poeder metallurgieproces. Het gevormde compact is gesinterd om de vereiste definitieve fysieke en mechanische eigenschappen te verkrijgen. Sintering is verdeeld in sintering- en multi-system-sintering in eenheidssysteem. Naast gewone sintering zijn er ook speciale sinterprocessen, zoals losse sintering, immersethode en warme drukmethode.

-

5. PostProcessing

De behandelingna sintering kan verschillende werkwijzen aannemen volgens verschillende productvereisten. Zoals afwerking, olie-onderdompeling, bewerking, warmtebehandeling en galvaniseren. Bovendien zijn in de afgelopen jaren ook enkelenieuwe processen zoals rollend en smeden toegepast op de verwerking van poeder metallurgische materialenna het sinteren, het bereiken van ideale resultaten. 

--

>>NMAIN-toepassing>>-Het toepassingsbereik van poeder metallurgie producten is zeer breed, van algemene machines voor precisie-instrumenten; van hardwaretools tot grotescale machines; van de elektronische industrie tot de motorfabriek; van de civiele industrie tot de militaire industrie; Van algemene technologie tot snijden

edge High-technologie, kunt u de figuur van poedermetallurgieproces zien.

typical applicatie

automotive industrie

a groot aantal van poeder metallurgie onderdelen worden gebruikt in auto's

 1. Motoronderdelen

nnONS om het brandstofverbruik en de controlemissies te verbeteren, zijn de arbeidsomstandigheden van auto-motoren ernstiger geworden. Het gebruik van poeder metallurgische klepzittingen, klepgidsen, VCTL en tandwielen, enz., Kan hoge sterkte hebben, hoge slijtvastheid en uitstekende hittebestendigheid.

-intake en uitlaatklepzitting-&#--

2. Transmissiedelen

 

Combining van de bijnaformed synchronizer ring versnelling met dubbele wrijvingsmaterialen en hoog

strengig materialen, de eerste koppeling van de World

39; Bovendien worden door middel van hoog-temperatuur sintering, hogesterkte-onderdelen, zoals handgreepversnellingen en ploegenvorken vervaardigd.

De hoofdcomponenten van poeder metallurgie-transmissie in auto's omvatten: Synchronizer Hub, Synchronizer Ring, parkeercomponenten , Column Shift-componenten en bedieningshendels, enz.

3. Schokdemperdelen>>>>in de schokdempers van auto's en motorfietsen, zuigerstangen en zuigergeleiderkleppen zijn allemaal belangrijke onderdelen. Rekening houdend met de stabiele dempingskracht van de schokdemper, kan het gebruik van poedermetallurgiedelen met het oppervlak van de hoge-precision-vel wrijving verminderen, de stabiliteit van het hanteren en de rijcomfort verbeteren.

shock absorberementenn--a video introduceert kort het hele proces van traditionele poedermetallurgie, van automateriaal tot poeder, persen en sinteren, en uiteindelijk auto-onderdelen worden, die zijn gemaakt door GKN.

--

ttypical toepassing

aeroSpace Industrie

AMEONG De poeder metallurgische materialen die in de luchtvaartindustrie worden gebruikt, zijn speciale functionele materialen, zoals wrijvingsmaterialen, antifrictiematerialen, afdichtingsmaterialen, filtermaterialen, enz., Wat worden voornamelijk gebruikt voor luchtvaarts- en motorapparatuur, instrumenten en apparatuur in de lucht. De andere is HighTemperatuur en Highsterkte structurele materialen, die voornamelijk worden gebruikt voor belangrijke structurele delen van vliegtuigmotor-mainframes.

>aviation rem pair>>>1587-

1587---1587


1587

\\n \\n \\ N1587 \\n \\n \\n \\ N1587 \\n \\n \\n \\ N1587 \\n \\n \\n \\ N1587 \\n \\n \\n \\n1587 \\n \\n \\n \\n1587n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nttypicale toepassing \\ NHOGEHOLD APPARAAT \\ N \\n \\n \\ NSOME huishoudelijke apparaten materialen en onderdelen kunnen alleen worden vervaardigd door poedermetallurgie, zoals poreuze zelf \\nlubricerende lagers in koelkasten, compressoren, wasmachines, elektrische ventilatoren, enz.; Sommige materialen en onderdelen van huishoudelijke apparaten worden vervaardigd door poedermetallurgie met betere kwaliteit en lagere prijzen, zoals complexe \\ NSHaped tandwielen en magneten in huishoudelijke lucht \\ Ngonditionering uitlaatfans en stofzuiger. \\ N \\n \\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top