Wat is een multimeter die wordt gebruikt voor?

Datum van publicatie:2023-05-10

egentroductienaar digitale multimeter:

-a digitale multimeter is een multifunctioneel elektronisch meetinstrument dat in het algemeen functies bevat zoals een ampèremeter, voltmeter en ohmmeter, en wordt soms een multimeter, multimeter, of driepurpose meter.

Digital multimeters zijn draagbare apparaten die geschikt zijn voor basisfoutdiagnose, en er zijn ook apparaten op de werkbank geplaatst, en sommige resoluties kunnen zeven of acht cijfers bereiken.

-A digitale multimeter (DMM) is een elektronisch instrument dat wordt gebruikt in elektrische metingen. Digitale multimeters kunnen veel speciale functies hebben, maar de belangrijkste functie is om spanning, weerstand en stroom te meten. Digitale multimeters, als moderne meerderepurpose elektronische meetinstrumenten, worden voornamelijk gebruikt in fysische, elektrische, elektronische en andere meetvelden.

DMM (7).jpg 

1. Nauwkeurigheid Index van digitale multimeter

Denauwkeurigheid van de digitale multimeter heeft direct invloed op denauwkeurigheid van de meetresultaten. Wanneer u een digitale multimeter krijgt, moet u eerst de technische indicatoren vannauwkeurigheid analyseren: de ene is om te zien of denauwkeurigheid van de meter aan uw eigen vereisten kan voldoen, en de andere is om de algehele kwaliteit van de meter te controleren. Prestatieanalyse, denkniet dat de meetnauwkeurigheid van een multimeter van 4 digitnoodzakelijkerwijs hoger is dan die van een multimeter van 3,5digit. De meetnauwkeurigheid van een ruwe multimeter van 4,5

digit kannet zo goed zijn als die van een put van een multimeter van 3,5

digit. De winkeleigenaar is zo'n horloge tegengekomen: een dt9103 4.5digit multimeter geproduceerd door een onbekende kleine fabriek. Tijdens het meetproces springt het aantal heel slecht en kan het helemaalniet voldoen aan de vereisten van de technische indicatoren.

-----2. Het uiterlijk van het product van digitale multimeter--

a goede digitale multimeter kan een aangenaam handwerk worden, ongeacht in termen van materialen, spuitgietproces, printplaat, beschermende dekking en andere componenten, het zou zo perfect mogelijk moeten zijn.

 

3. Controleer de items van de digitale multimeter

after krijg een digitale multimeter:

 

first van alles moet u controleren of de case intact is, of de schakelaars en knoppennormaal werken en goed voelen. , en of de overeenkomstige meetfunctienormaal is. .

 

whether de zoemer kan klinken.

 

fourth, de factoren van referentie digitaal multimeter

if U kunt de case van de digitale multimeter openen, u kunt aandacht besteden aan het ontwerp van de printplaat, de geselecteerde componenten, hetniveau van installatie en lassen, enz. Voor een goede digitale multimeter, Het ontwerp van de printplaat is erg belangrijk en hetniveau van de geselecteerde componenten bepaalt hetnummer. Multimeter -meetnauwkeurigheid, hoge end digitale multimeters gebruiken vaak SMD -componenten om denauwkeurigheid te verbeteren en tegelijkertijd de grootte van de printplaat te verminderen, en componenten in belangrijke onderdelen worden zelfs gescreend. Niet veel te zeggen over het lasniveau. Bij het kopen van een digitale multimeter moet u ook aandacht besteden aan enkele details, zoals of de veiligheidsbescherming van de digitale multimeter, de productgarantie van de digitale multimeter, de testkabel van de digitale multimeter, de gebruikershandleiding van de digitale multimeter, enz. zijn voltooid.

 5. Prestatietests van digitale multimeter

when kopen een digitale multimeter, u kunt de methode gebruiken voor het meten digitale multimeter. Iteminspectie en acceptatie.

201707281430158446.jpg 

-warm tip: vanwege de continue upgrade van dmm

 

Digital multimeter

,

dmm

 

digital multimeter

picture alleen voor referentie, details raadpleging! Meer kwaliteitsproducten verwelkomen uw overleg! 

  dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.Testinstrumentafdeling, opgericht in 2011, is een hogetech -onderneming met vele jaren van professionele elektronische technologie- en instrumentonderzoeks- en ontwikkelingsprofessionals om een ​​reeks professionele laboratoriumtestapparatuur, onderzoek, ontwikkeling, productie op te zetten.dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. Voornamelijk betrokken bij speciale instrumenten en apparatuur zijn: laboratoriumomgeving Testinstrument, elementdetectie -instrument, vloer resterende pittingmeter, slotgrootte tester, rechte hoekdetector, microcomputer pushspanningsmeter, statische buiging sterkte Testmachine, HighPrecision Image Projector, Caster Testing Machine, Falling Ball Tester, Falling Sand Meter, 90 Grap Peeling Strength Test Machine, Scratch Resistance Tester, Wear Resistance Tester, Gloss Meter, Witness Meter, Energy Meter, Hydrometer, Infrared Thermometer, Viscometer, dikte meter, diepte -meter, analytische balans, remklauw, meter en andere instrumenten en apparatuur. Adequate inventaris,na ondersteuning van de ondersteuning en andere voordelen, verwelkomennieuwe en oude klanten in het hele land om te bellennaar een mailadvies:  website: https: www.Instrumentenvip.comtel: 8613712847488

 DMM (3).jpgcontact persoon: de heer Zheng

--

-

-

//

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top