Wanneer de mobiele telefoon geval voldoet aan de 200-jaar oude kunstwerken, het creëert een andere mode vonk

Datum van publicatie:2020-06-15

Wat je elke dag met je meeneemt, moet niet lelijk zijn.Elk gebaar, elk gebaar, elke smaak.Bijvoorbeeld, je telefoon koffer.


z.jpg


Vandaag, voor u om een paar speciale smaak van mobiele telefoon geval aan te bevelen.Deze telefoongevallen, met hun ingewikkelde en delicate ontwerpen, zijn verre van de huidige cultus van sexloosheid.Ze zijn allemaal gebaseerd op de meesterwerken van de " 19de Century Western Arts and Crafts Movement " Printmaker William Morris, kunstschilder Charles Vause, architect Owen Jonnes, hun werken hebben een verstrekkende invloed gehad op moderne en hedendaagse decoratieve kunsten.

14_副本.jpg


Al deze meesterwerken zijn gehuisvest in het Victoria and Albert Museum, of V & A. De V & Een museum is de grootste collectie met meer dan 4.6 miljoen stukken.Het is ook een van de meest modieuze musea ter wereld voor kunsthipsters.

c.jpg


De wereldtour van Vivian Westwood neemt plaats hier, evenals de retrospectieve van het werk van de Alexander McQueen, de peetvader van de Britse mode, wher&; talloze ontwerpers en kunstenaars komen op bezoek voor inspiratie.Om meer mensen de charme van kunst en design te laten voelen, de V & Een Museum Art Store heeft vele fijne en aardse derivaten ontworpen.Iedereen die op bezoek komt, kan een heleboel kopen.

v.jpg


In 2017, de V & Een Museum Art Store werd geopend in China, met verschillende klassieke mobiele telefoons die uitsluitend in een woonkamer werden gelanceerd.Zowel mannen als vrouwen hebben artistieke kwaliteiten in hun handen.Summer specials, hoewel de Arts and Crafts beweging, 35;39;s stijl retro, ingewikkeld en voortreffelijk is, de V & Een winkel in China heeft vier kunststukken geselecteerd, speciaal met het oog op de zomer en 35;39;39;de voorkeur voor krokante patronen, maakt het een zomerse special.

b.jpg  

Een William Morris van de bloemen n.jpg




De zomerkoffer is van William Morris&෧39; de bloemen bloeien.Het motto van de William Morris, die de Britse consumptiewaarden in de loop van de 20e eeuw domineerde, was " hou niets lelijks of nutteloos in je huis. " Nee.

m.jpg




Derivaten van de werkzaamheden van Maurice)^35;39; & Een museum, 39;Britse winkels. zz.jpg Deze koele kleurtoon past bij de persoon van de gecontracteerde wind zeer veel.Gedeeltel9679; A Midsummer Night&_;39;s Dream Vause&35;39 s A Midsummer Night&35;39;s Dream, framegrootte: 44cm 64a a living for sale dit is de A MidNight's LAIR&35;39 Dream, wat passend klinkt.Het is zomer om een telefooncel te maken. xx.jpg








  De zaak werd genomen van Charles Vause&3559;39;s vleugels. vv.jpg




Vause werd diep beïnvloed door Maurice, en de William Morris was zowel zijn leraar als zijn vriend.Meer verfijnd dan Maurice)'35;39;s " eenvoud en Rigor " Vause zei dat. " Zelfs de kleinste details verdienen aandacht. " en ontwikkelde zijn innovatieve concept " Miniatuur en authentiek geluk " Nee.Ik wil dat je een notitieboek op je bureau zet, je Chin op je notitieboek, oké, hier en\35;39;s je pre-vakantiegeschenk --Notebook Pad!En het hoofd van een varken.Hoorde je vertrekken?Het adres is Love City love road 520, de huisbaas is je favoriete Ta, de huur is je liefde, de huurovereenkomst is een leven lang.Gefeliciteerd.



Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd

Functietitel: 外贸经理

afdeling: 外贸部

Bedrijfstelefoon: +86 0755-82597981

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13428963775

Website: yayiming.invipb2b.com

Adres: 5th Floor,Bui lding c,Wei xinda Lndustrial Park,Caowei Second lndustrial Zone,Hangcheng Street Baoan District Shenzhen,Guangdong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top