Wanneer deze situaties optreden, is het tijd om de lichten te vervangen! !!!

Datum van publicatie:2024-02-23

have je hebt ooit deze ervaring gehad: 'snachts rijden, de"high straal"van de tegemoetkomende auto maakte je direct"blind"? Bij het maken van een scherpe bocht ging de auto -lichten plotseling uit, waardoor je in een koud zweet uitbrak! van een auto en zijn cruciaal voor het besturen van de veiligheid. In feite, wanneer de helderheid van de autolichten afneemt, de lichten flikkeren, de kleur verandert of schaduwen verschijnen, kan het u eraan herinneren datit

39; s tijd om de lichten te veranderen!""n

brightness verzwakking: wanneer de helderheid van de autolichtenniet zo helder is als voorheen, en het is"not krachtig&tijdens het reizen 'snachts, en denormale gladheid van het oppervlak van de lampbehuizing is voldoende, kan het zijn Een teken dat de lamp veroudert en op tijd moet worden vervangen.#"

egen-ale zwarte schaduw: als u een zwarte schaduw in het autolicht vindt, kan deze worden veroorzaakt door gloeidraadbreuk of veroudering. Deze zwarte schaduwen hebben invloed op de lichte prestaties van de autolichten en moeten op tijd worden vervangen. U kunt subtiele abnormale geluiden horen op een rustige plaats, het kan zijn dat het circuit zijn temperatuur is en op tijd moet worden gerepareerd. Het model waarmee uw auto compatibel is om te voorkomen dat u dezeniet kunt installerenna het kopen. Zorg ervoor dat u reguliere merken en kanalen kiest!

""car Lichten zijn de beschermheilige van de lichtveiligheid. Als elektrische componenten van de veiligheid zullen hun kwaliteitniet alleen visuele obstructie veroorzaken tijdens het rijden, maar ook de stabiliteit en veiligheid van het voertuigcircuit beïnvloeden!

-

"

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top