Wat belangrijker, kwaliteit of prijs?-fsydrip is

Datum van publicatie:2021-12-09

Hello iedereen, ik' m Vita van FSYDRIP druppelirrigatie fabrikant. In de markt, de kwaliteit en de prijs zijn onmisbaar onderwerpen voor ieder van ons om te bespreken. Vandaag zal ik mijn eigen standpunt te geven over deze visie.


I denk dat de kwaliteit is even belangrijk als de prijs.

Quality is de belofte om klanten te verzekeren om te kopen met vertrouwen, terwijl prijs is de motivatie om klanten te trekken om te kopen. Op de gelijke voorwaarden van dezelfde kwaliteit van druppelirrigatie producten, het is de meest juiste keuze om een ​​product met een"reasonable prijs " De die ik gebruikte"reasonable prijs""cheap prijs"kiezen. Er is een oud Chinees gezegde dat" U alleen een product kan kopen voor de moeite waard een cent met een cent". Er zullen altijd producten met lagere prijzen dan u in de markt. Het isniet een zeer intelligente keuze om prijs of kwaliteit gewoon voort te zetten.

FSYDRIP is het strevennaar een evenwicht tussen de twee door de jaren heen. Op de premisse van dezelfde kwaliteit van het product, de prijs verlagen zo veel als mogelijk is, of het verbeteren van de kwaliteit van onze producten tegen dezelfde prijs

Deze' s een kijkjenemen bij een klant case:.

Dit client, van binnen-Mongolië in hetnoorden van China, heeft ongeveer 50 hectare grond aan maïs en tarwe verbouwen. Zoals we allemaal weten, vanwege de korte groeicyclus van maïs en tarwe, drip tape is zonder twijfel de beste keuze. Ik raadde patch druppelirrigatie voor hem.

he zei waarom een ​​worp van uw 16mm drip tape met 0,2 mm dik en 20 cm afstand van elkaar is $ 15 duurder dan anderen. Ik zei dat omdat de grondstoffen zijn verschillend. We gebruiken allemaal merk-new PE materiaal met een goede taaiheid. Hij zei dat andere mensen' s product zijn ook gloednieuw. Ik zei dat onze gebouwde-in emitters ook zijn gemaakt vannieuwe materialen, en hij zei dat zijn dus anderen. Ik zei dat we een één-year garantie. Hij zei dat iemand anders had een twee-year garantie

I zei:.", gefeliciteerd. Als je een zeer gekwalificeerd leverancier te vinden, zoals u zei, kunt u werken met hen eerst. Als je hulpnodig hebt, zullen we altijd achter je."

in Sterkernog, we gebruikt om goedkope labyrint infuus tapes eerder hebben, maar een kwaliteitsprobleem kosten ons honderdduizenden RMB. We stopten de productielijn en opgewaardeerd en verving de grondstoffen van alle producten.

e76c259f7d3a04aab1759ff64c14d0aa.jpeg

Don', geen zorgen en zijn bang dat wanneer u onze producten te kopen, want het maaktniet uit wie je koopt, kunnen er problemen zijn. Waar het om gaat is de weg, houding en efficiëntie van omgaan met problemennadat ze zich voordoen.


Pursuing maximale voordelen is de taak van elke koper, maar vergeetniet dat de beste druppelirrigatie productennooit zal verschijnen in het echte leven, en je kunt alleen vinden van geschikte druppelirrigatie producten of druppelirrigatie fabrikanten afhankelijk van de vraag, prijs, verpakking en andere voorwaarden.


De boven alleen stelt de persoonlijke opvattingen van FSYDRIP Vita en is alleen voor referentie. Als u een betere mening, laat dan een bericht. Dank u.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top