Wie geeft tien fundamentele suggesties over hoe nieuwe coronavirus te voorkomen

Datum van publicatie:2021-01-16

Op een regelmatige persconferentie over de 28ste heeft de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, de heer Tan Desai, tien fundamentele persoonlijke preventieve maatregelen tegen het nieuwe coronavirus geïntroduceerd, waaronder regelmatig schoonmaakhanden en oppervlakken, waarbij reizen tijdens koorts of hoest, enz.

Tan Desai zei op een persconferentie op dezelfde dag, " De beheersing van de epidemie begint van jou. " Nee.Hij geeft tien basisaanbevelingen voor persoonlijke preventieve maatregelen tegen het nieuwe coronavirus.

1000.jpg

Al Yiyi technologie herinnert u er van harte aan dat winterbescherming niet kan worden genegeerd.We moeten de goede gewoonte houden om maskers te dragen en niet in de menigte te komen.De originele Mori elektrische beademingsapparaat neemt vier lagen filtratie aan, de filtratiesnelheid is zo hoog als 98.4%, de elektrische luchttoevoer zal niet verstikken, het beschermingseffect is goed, en de veiligheid is gegarandeerd!

Ten eerste, Was uw handen regelmatig met alcohol gebaseerde hand ontsmetter, of met zeep en water.Het is een van de manieren van overdracht van het virus dat handen het besmette oppervlak of het gezicht van de patiënt&\× 39;s.Daarom kunnen reinigende handen het risico op overdracht van het virus verminderen.

Ten tweede, gebruik je ontsmettingsmiddel om het oppervlak regelmatig schoon te maken, zoals keukentafels, stoelen en tafels.

Ten derde, zelfonderzoek naar de relevante kennis van NCV-longontsteking, maar zorg ervoor dat de informatie afkomstig is van betrouwbare bronnen zoals lokale of nationale volksgezondheidsinstellingen, die websites en lokale gezondheidswerkers.Voor de meeste mensen, de eerste symptomen van infectie met het nieuwe coronavirus zijn koorts en droge hoest, geen loopneus.De meeste geïnfecteerde patiënten zijn mild en kunnen beter worden zonder speciale zorg.

Ten vierde, vermijd reizen tijdens koorts of hoest.Als u ziek wordt tijdens de vlucht, licht de bemanning dan onmiddellijk in.Neem onmiddellijk contact op met de medische staf na het thuiskomen en vertel hen waar en waar.

Ten vijfde, bij hoesten of niezen, bedek met mouwen of gebruik weefsel.Als het weefsel wordt opgebruikt, gooi het onmiddellijk in de gesloten vuilnisbak, en was dan je handen.

Ten zesde, mensen meer dan zestig jaar oud of met hart- en vaatziekten, respiratoire ziekten, diabetes en andere fundamentele ziekten kunnen een hoger risico op ernstige ziekte na infectie met nieuw coronavirus.Deze mensen moeten aanvullende preventieve maatregelen nemen, zoals het vermijden van het reizen naar dichtbevolkte plaatsen of plaatsen waar ze heen gaan;101; ze kunnen interactie hebben met patiënten.

Ten zevende, wanneer u zich ongemakkelijk voelt, blijf dan alstublieft thuis en bel uw arts of plaatselijk medisch personeel, die u zal vragen naar uw symptomen, wher&\351; u bent geweest en met wie u contact hebt opgenomen.Dit zal helpen om het juiste advies te krijgen of naar de juiste medische en gezondheidsinstellingen te gaan volgens de richtlijnen, en de infectie van anderen te voorkomen.

Achtste, wanneer je ziek bent, moet je thuis blijven, eten en slapen apart van je familie, en gebruik verschillende tafelgerei.

Ten negende, als je kortademig bent, ga dan meteen naar een dokter.

Tiende, het is normaal en begrijpelijk om bezorgd te voelen tijdens een epidemie, vooral wanneer het leven in een land of gemeenschap getroffen door de epidemie.Gelieve kennis te nemen van de maatregelen ter voorkoming en beheersing van de epidemie in onze gemeenschap, en te bespreken hoe de veiligheid op de werkplek en op school te waarborgen.

Tan Desai benadrukte ook dat wie algemene begeleiding biedt, en individuen de begeleiding van hun landen moeten volgen en lokale gezondheidswerkers moeten raadplegen.

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.png

Q5pro intelligente publiciteit voor elektrische maskersvideo.png


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top