Waarom rode 160; lichtbeschermhuls 160; therapiedevices speci64257;- gebruiken we 63on, 6660nman en 85n golflengten?

Datum van publicatie:2020-09-07

Verschillende onderzoeksprojecten hebben de behandeling van bepaalde ziekten op verschillende golflengten bevorderd.Men gelooft dat golflengtes tussen 625 nm en 900 nm het meest effectief zijn voor het helen van wonden en andere huidaandoeningen.Aan de onderkant lijken 630n en 660nman de voorkeur te hebben.Bij langere golflengtes zijn de meest voordelige 850m en 880nman.

Een studie van de Universiteit van Chicago vond dat de gemiddelde golflengte van menselijk celweefsel tussen 60ntm en 720nm ligt, waarbij 6660nmam het middelpunt is.6660nmam is beter dan elke andere frequentie omdat het dichter bij de resonantie frequentie van het celweefsel, waardoor het beter absorbeert in hemoglobine.Dit is een rood eiwit dat zuurstof in ons bloed vervoert.Mitochondria kan gemakkelijk rood licht absorberen met golflengten van 63on en 660nman, die ruwweg samenvalt met de absorptiepiek van cytochroom c oxidase (het doel van de fototherapie).

De metabolische functie van mitochondria wordt meestal beperkt door een biologisch actief molecuul genaamd stikstofoxide, dat zich bindt aan cytochroom c oxidase en voorkomt dat het zuurstof gebruikt.Het rode licht breekt het molecuul af zodat de cytochroom c oxidase zijn energiegenererende metabolische functie herstelt.   Gebruik pulserende of continue licht om de pijn dieper te helen en te verlichten.

Het is gebleken dat wanneer LED-lampen worden gepulseerd, lichaamsweefsels sneller kunnen genezen.Als het continu barst, kalmeert het de cellen en vermindert de pijn.Wanneer een pulsed-frequency licht wordt bestraald op de cel, zal het de cel stimuleren om te beginnen met het produceren van meer proteïne dan normaal, zodat de cel zal sneller genezen.Zelfs als de LED-lichtbron wordt verwijderd, zullen de cellen blijven genezen.In tegenstelling tot pulsed light, dat het meest geschikt is voor genezing, kan een continue, stabiele straal de pijn elimineren/verminderen, ontsteking verminderen, en spierweefsel ontspannen.

Wat is de conclusie van het onderzoek?

Het doel van medisch onderzoek naar een bepaalde behandeling die voordelen heeft aangetoond door ervaring of zelfs anekdotes is om te begrijpen hoe en waarom het observaties oplevert.Van alle studies die ik heb bekeken, zijn de minder controversiële studies gebaseerd op waarnemingen van mensen.

Deze hebben betrekking op de effecten van rood licht op gewrichtspijn, zoals neiging tot infectie, osteoartritis, carpaletunnelsyndroom en spier- en skeletaandoeningen.Zelfs in deze gevallen geven de resultaten aan dat de therapie potentieel matig gunstige effecten heeft.Nederigheid betekent dat een meta-analyse van de effecten van rood licht op osteoartritis suggereert dat het kan helpen bij de korte termijn verlichting van gewrichtspijn en ochtendstijfheid, maar zonder resultaat.

Het toont ook enkele veelbelovende adjuvante behandeling effecten, die kunnen worden gebruikt voor maxilofaciale postoperatieve recovery.

rd_linkable_red_light (6).jpg


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Functietitel: email:marketing(at) reddotled.

afdeling: sales

Bedrijfstelefoon: +86 0755-27802682

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: 18902854815

Website: reddoled.invipb2b.com

Adres: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top