MIJN MARKTEN

Dames kantoorjurk

Dames kantoorjurk

Materiaal: 90% polyester, 10% spandex Maattabel (in inch): (Let op: 1 cm = 0,39 inch, 1 inch = 2,54 cm) S: Hip: (76.2cm \/ 30in) - taille: (62.2cm \/ 24.5in) --- Lengte: (53.8cm \/ 21.2in) --- Hem (68.6cm \/ 27in) M: Hip: (81.3cm \/ 32in) --- Waist: (67.6cm \/ 26.5in...
Engineering elektrisch apparaat

Engineering elektrisch apparaat

Onze fabriek produceert een verscheidenheid aan producten van hoge kwaliteit voor mallen voor auto-onderdelen, mallen voor complete voertuigen, mallen voor smart home-apparaten, mallen voor dagelijkse benodigdheden, lampmallen, mallen voor batterijafval, mallen voor afvalbakke...
gebruikte herbouwde ATOM-snijpersmachine voor lederen schoenen en tassen

gebruikte herbouwde ATOM-snijpersmachine voor lederen schoenen en tassen

gebruikte herbouwde ATOM-snijpersmachine voor lederen schoenen en tassen wij zijn de professionele leverancier voor gebruikte schoenenmachines van het Italiaanse merk. zoals ATOM. model met VS922, VS925, SE20C, SE25, MF20C, MF9.3, SP588 en ga zo maar door .... ook m...
PCB-assemblage voor communicatieproduct

PCB-assemblage voor communicatieproduct

Onze mogelijkheden en diensten omvatten: * Materiële inkoop en beheer * Prototype en NPI (introductie van nieuwe producten) * PCBA (SMT-assemblage en doorgaande gaten assemblage, in-circuit test, AOI en functionele testen) * Complete eenheid assemblage (doosbouw zoals pla...
Automatische assemblageapparatuur met draaipen

Automatische assemblageapparatuur met draaipen

Machine kenmerken Arbeidskosten besparen en productiviteit verbeteren.     Precisievormen gemaakt van Japanse SKD. Met behulp van SMC-componenten, Mitsubishi PLC, HIWIN lineaire gids en andere beroemde elektrische componenten. De machine stopt met werken en d...
[

["Hoogglans zwarte kiezelsteen"]

["Kiezelstenen zijn perfect voor landschapsprojecten rond kinderdagverblijf, bomen, struiken, dekken en opritten ... Wij zijn professioneel in decoratieve kiezelsteen geplaatst, exporteren meer dan 30 containers elke maand naar de VS, Canada, Australië, Thailand, Zuid-Afrik...
[

["Algemene internationale MF9022 3HP \/ 2.2KW zakstofafscheider"]

["Model :                       MF9022 Motorkracht:               3HP \/ 2.2KW Spanning \/ frequentie:     380V \/ 50Hz 3-fase (kan worden aangepast) Luchtsnelheid: &nbs...
100%Silk Woven Nektie

100%Silk Woven Nektie

Dit.   is   ShengZhou.   Chenheworld.kgm   Neken   Accessoire   Co., Ltd   in   China.   Wij   voornamelijk   producten   stropdas,   boog   stropdas,   sjaal, zakdoek, deze.   mannen,   acces...
OFT rubberen distributieriem

OFT rubberen distributieriem

VAAK   rubberen distributieriem Productomschrijving MXL, XXL, XL, L, H, XH, XXH, T2.5, T5, T10, T20,   AT5, AT10, AT20 Tanden type: HTD: 2M 3M 5M 8M 14M 20M STS: S2M S3M S4.5M S5M S8M S14M RPP: RPP2M RPP3M RPP5M RPP8M RPP14M ...
Lichte belasting --Chrome vergulde behuizing met zacht loopvlak TPR wiel

Lichte belasting --Chrome vergulde behuizing met zacht loopvlak TPR wiel

BESCHRIJVING   Huisvesting Door geperst staal te vormen, met chroom bekleed. Wiel Zacht, rond loopvlak, koffiekleur TPR wiel   centrale precisiekogellagers en plastic draadbeschermers Bereiding:   Centraal-precisiekogellager Standaa...
Beschermende ramen

Beschermende ramen

De beschermingsramen van PHYO worden in de optische systemen op grote schaal gebruikt om de optische systemen van de binnenprecisie te beschermen tegen stof, water, krassen, schade, enz.   Ze kunnen worden ontworpen in verschillende afmetingen, oppervlaktepolijst standaa...
Zijde van de lucht condenserende eenheid

Zijde van de lucht condenserende eenheid

Wij gebruiken grondstoffen zijn binnenlandse en buitenlandse bekende ondernemersproducten, in het productieproces zal niet bezuinigen, in strikte overeenstemming met de standaard proces, kan worden aangepast aan de verschillende behoeften van de klanten, om te voldoen aan de k...
20W nieuwe LED-straatverlichting op zonne-energie

20W nieuwe LED-straatverlichting op zonne-energie

1. Solaire LED-straatlantaarn 20W 2.Lumileds LUXEON-chips   CCT: 2700-6500K 3.CRI: > 70   4. zonnepaneel 30 W,     Batterij 12V 20AH                                 &n...
Fabrieksprijs 9

Fabrieksprijs 9

SPECIFICATIE: 1. Cilindergrootte:   8 ''   9 "   10 ''   11 '' 12 '' 13 '' 2. Naalden: 100N-240N   Volgens klant verzoek 3.R.P.M: 60-120 Rpm / Min. 4.Feeder: 8F, Max voor 16 kleuren, Max 8 kleuren jacquard in dezelfde lijn. 6. Stroombron: 220V /...
Racing Simulator VR Machine Globale hot sale themaparkuitrusting drieassige vr-racewagen

Racing Simulator VR Machine Globale hot sale themaparkuitrusting drieassige vr-racewagen

Eén.Real-time feedback game image Twee.Wetenschappelijk en technologisch ontwerp Drie.Inhoud rijke films Vier.Multifunctioneel ervaringsspel Vijf.Professionele veiligheidszitplaats Q1: Hoeveel films omvatten?En hoe zit het met de update? A: We bieden to...
slijtvaste plaat

slijtvaste plaat

Slijtvaste plaat is een plaatproduct dat speciaal is ontworpen voor slijtage op grote oppervlakken. Dat is gemaakt van gewoon koolstofarm staal of laaggelegeerd staal met een goede taaiheid en plasticiteit door de slijtvaste laag met hoge hardheid en goede slijtage aan de oppe...
Z-LION ZL-123C hars natte diamant flexibele polijstpads voor steenprojecten

Z-LION ZL-123C hars natte diamant flexibele polijstpads voor steenprojecten

Z-LION ZL-123C hars natte diamant flexibele polijstpads voor steenprojecten Productomschrijving                                                  ...
Remblokken (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Remblokken (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Omschrijving :   Remblokkenset / YHJ: YHJ-01-013   / Achteras   / Remsysteem: TRW   /   Breedte: 116,5 mm   /   Hoogte: 59 mm   / Dikte: 17,7 mm   / OE: 4B3 698 451   / OE: 4B3 698 451 A Toepassing: AUDI (FAW) A6L Sedan (C...

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf

Bedrijf

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn

Neem contact op met samenwerking

E-mail: huang@waimaolang.cn

top