MIJN MARKTEN

Barber Station Miroir Smart Touch LED Light Makeup Mirror

Barber Station Miroir Smart Touch LED Light Makeup Mirror

Wall-mounted Hollywood led vanity spiegel 4mm dikte milieuvriendelijke glasspiegel Multi-gekleurde led lights,12pcs led gloeilampen Onder invloed van de sensor-schakelaar kan niet dimmen. Met standaard plug om de stroom direct aan te sluiten Power driver is AC100-240...
Injectie Plastic3

Injectie Plastic3

Injectie/Extrusion Plastic onderdelen en matrijs Materiaal: PP, PC, PE, PS, PVC, Nylon6/66,POM,ABS, Silicone Rubber, PU, EPDM, Acryl, enz. Omvang van de opnamemachine: van 50T tot 2500T Buis: van 1 tot 64 als verzoek van de klant Omvang van het inspraakgedeelte: van 2x...
Nieuw ontwerp Running Jogging Hiking Sportarmband voor telefoon

Nieuw ontwerp Running Jogging Hiking Sportarmband voor telefoon

beschrijvingen Maat: universeel Kleuren: zwart \/ roze \/ grijs \/ blauw \/ groen   Materiaal: Top Lycra Afdrukken: zeefdruk Verpakking: elk stuk in een polybag \/ OEM geaccepteerd MOQ: 500 PCS \/ kleur Sample tijd : 3-5 dagen met LOGO Productietijd: 1...
OPTISCHE KADER

OPTISCHE KADER

Dit is onze nieuwe collectie voor metalen frames. Met nieuwe voorraden in ons magazijn Kleine MOQ,12pcs per kleur Snelle levering,3-7 dagen na betaling 100% QC vóór verzending Laatste ontwerp Kan uw logo gratis afdrukken Wij accepteren T/T,Western...
YG-BEJ3 Hoogwaardige TWS-oordopjes met oplaadetui

YG-BEJ3 Hoogwaardige TWS-oordopjes met oplaadetui

Grootte van de oortelefoon:18*6*42mm Omvang van de oplage: 57*24*60mm Computerfunctie Bluetooth met bereik tot 10M Bluetooth-oplossing: Jieli 6936D Bluetooth versie: V5.0 Arbeidstijd: 3-4 uur Vrachttijd: 1-2 uur Batterscapaciteit: 60mAh, 3.7V voor hoofdtelefoon; ...
Bypass T8 LED Tube Lichten Bi-pin G13 Basis

Bypass T8 LED Tube Lichten Bi-pin G13 Basis

4FT Bypass ballast Bi-pin G13 Basis We hebben 4FT 12W met 150lm/W; ZS-T8-12P4FT2   150lm/W 18W & 22W Modellen zijn hieronder: ZS-T8-18P4FT2 ZS-T8-22P4FT2 Dubbele bedrading & enkelvoudige bedrading beschikbaar; Dekking en Heldere Dekking voor uw...
Watervoorziening AG-WD-J

Watervoorziening AG-WD-J

AG-WD-J water dispenser is, zoals de naam al aangeeft, een apparaat dat water geeft. Het wordt gebruikt om gemakkelijke toegang tot drinkwater te bieden.Water dispensers zijn een noodzakelijk onderdeel van de samenleving geworden. Sommige water dispensers voorzien va...
Cilinder borduurmachine serie

Cilinder borduurmachine serie

Functie van de machine:   Borduurwerk, geborduurd kledingstuk, platte borduurwerk. Computer model:     A18   Dahao 10inch touch screen. Hoofdservo motor.XY stepping motor.Maximumsnelheid 1000rpm. Inclusief cap frame, afgewerkte kleding frame en platt...
BBQ Grillen en toebehoren

BBQ Grillen en toebehoren

        Onze fabriek   zijn de productie van de Charkool;   BBQ Grills en accessoires in pareldelta gebied van de provincie Guangdong, China.Het echte fabriekscentrum van de wereld.         Wij produceren en verkopen vooral ...
Willow Laundry Basket met Lid

Willow Laundry Basket met Lid

Materiaal: Willow+ Fabriek   Grootte: L60'''';120;38X42cm   M31X23X27cm   S23X16X17cm Ondersteuning van elke grootte en kleur   Verpakking: Standard Export Carton Daminup International Limited is een professionele fabrikant.De plaats is gelegen...
Modesport schoen-002

Modesport schoen-002

Bovenwerk: Flyknit + PU Voering: mesh Binnenzool: Mesh voetbed Buitenzool: MD Deze schoenen gecombineerd met een goede ondersteuning en goed ademende materialen, houdt de voet fris en ademend en comfortabel, met een goede kwaliteit en stijl die de schoenen ener...
Liugong Construction Equipment Crawler Bulldozers Clgb160

Liugong Construction Equipment Crawler Bulldozers Clgb160

Model: CLGB160 Werkgewicht (kg) : 17000 Dozingcapaciteit (m3): Steektilt mes 4.5 Motor model: SC11CB184G2B1 ...
32 mm 68 g nekmaat 36 mm Plasitc huisdier voorvorm voor waterdrankolie

32 mm 68 g nekmaat 36 mm Plasitc huisdier voorvorm voor waterdrankolie

Specificatie Productnaam: Salade Olie Voorvorm Gewicht:68g Interne kaliber:32mm Grootte van de hals:36mm Hoogte:174mm Materiaal:PET FAQ V: Bent u de handelsmaatschappij of fabrikant? A: Wij zijn fabrikant. V: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden? A: TT of LC....
Nieuwe pc + tpe + huisdier waterdicht stofdicht sneeuwbestendig Telefoon Accessoires Case voor iPhone 11 (blauw) transparante achterkant

Nieuwe pc + tpe + huisdier waterdicht stofdicht sneeuwbestendig Telefoon Accessoires Case voor iPhone 11 (blauw) transparante achterkant

Materiaal: PC+TPE+PET Omvang van één product: 162.97*87.9*12.06mm Enkele verpakkingsgrootte: 215*115*25mm Eén brutogewicht: 0.1kg Pakketje: Poly bag/retail packing                 Binnenin: poly-zak       &n...
HYZ spiegel galvaniseren mobiele telefoon case voor iPhone 11

HYZ spiegel galvaniseren mobiele telefoon case voor iPhone 11

Details van het product: *Naam: HYZ Mirror elektroplaat voor iphone 11. *Geschikt voor: iPhone 11. *Materiaal: TPU+PC. *Kleur: Golden+Pink, Silver+black.Of elke kleurenklant vraagt om, als er genoeg bestelling is. *Functies: Bescherm de mobiele telefoon per...
femorale slagader hemostase compressie apparaat Goldfinger

femorale slagader hemostase compressie apparaat Goldfinger

Goldfinger femorale slagader hemostase compressie-apparaat indicatie: voor hemostase na punctie van het dijbeen toepasselijk bereik: 140-200cm hoogte, 40-110kg gewicht
Nokia 3HE09649AA

Nokia 3HE09649AA

Nokia.kgm   3HE09649AA 77750 SR 10port 10GE SFP MDA-e De   Alcatel.   77750 Service Router (SR) is een zeer performance, multiservice edge router ontworpen voor de gelijktijdige levering van geavanceerde residentiële, zakelijke en mobiele diensten op een geme...
V2.0 HDMI-extender 60 m Ondersteuning voor enkele cat5e \/ 6-kabel Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

V2.0 HDMI-extender 60 m Ondersteuning voor enkele cat5e \/ 6-kabel Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

Dank u voor de aankoop van ons product.Om de veiligheid en vele jaren te waarborgen, dient u de handleiding zorgvuldig te lezen voordat u dit product gebruikt.   De foto\'s en de technische parameter zijn alleen voor uw referentie, Wat betreft de specifieke omsta...

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf

Bedrijf

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Inbreuk Klacht

E-mail: ts@waimaolang.cn

Neem contact op met samenwerking

E-mail: huang@waimaolang.cn

top