4 dingen die van invloed zijn op de kwaliteit van uw plastic CNC -bewerkingsprototype

Datum van publicatie:2023-05-24

U kunt denken dat we een plastic prototype van goede kwaliteit kunnen krijgen door dezelfde CNC -bewerkingsprototyping manier als metaalbewerking. Maar eigenlijk zijn er anders voor het bewerken van plastic prototype, als je doorgaat met een metalen bewerkingsperiode, krijg je misschienniet het onderdeel in je verwachting. Laten we hier de dingen delen die van invloed zijn op de kwaliteit van uw plastic CNC -prototype.


1. Plastic materiaal

comparering met metaal, plastic is gemakkelijker te breken, crashen en krassen. Als u ontwerpt om door te gaan met plastic, moet u de eigenschappen bevestigen om plastic te kiezen en ervoor te zorgen dat deze sterk genoeg is voor uw producten.


2. CNC -bewerkingsprogrammering

a plastic prototype moet goed worden bewerkt, we moeten beginnen met ruwe bewerking en vervolgens fijne bewerking, de kleine voeding blijven gebruiken en het prototype stap voor stap machine gebruiken. De grote voeding brengt altijd stress en veroorzaakt kromtrekken in plastic, vooral voor pom- en met glas gevulde kunststoffen.-


3. Cutter

different uit metaalbewerking, we moetenniet dezelfde snijder gebruiken om dezelfde plastic diepte te verwijderen. Aangezien het plastic zachter is en gemakkelijker te smelten is, probeer je het plastic beetje bij beetje te snijden.


4. Koeling\\ die de koelvloeistof heeft gebruikt, kan de warmteverhoging en het materiaal dat tijdens de bewerking uitbreidt, verminderen, het prototype -gedeelte zalnauwkeurig uitkomen en de levensduur van de snijder kan worden verlengd. Like meer informatie over de details en werk aan uw volgende project,neem contact met ons op voor een gratis offerte, we zijn gespecialiseerd in het CNC -bewerkingsprototype en de productie van lage volume, ons expertteam zal de beste oplossing voor u bieden.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top