Huangshi kreeg de titel van \\ \"Capital of Extrusion Molds in China \\\"

Datum van publicatie:2023-05-24

at De Nationale Conferentie over wetenschappelijke en technologische innovatie en industriële ontwikkeling van de lichte industrie op de 25e, de tweede partij van China Light Industrial Engineering Technology Research Centers kreeg medailles. Huangshi City heeft de titel van"capital van extrusions in China gekregen, wat betekent dat de Huangshi -schimmelindustrie eennieuwe ontwikkelingsfase heeft ingevoerd."

 

after 30 jaar ontwikkeling, de Huangshi -plastic schimmelindustrie is een snelle groeiperiode van transformatie en upgraden ingegaan, en is de enige sterk geconcentreerde extrusiemalbasis in China. De schimmelindustrie heeft een tweede prijs gewonnen van de National Science and Technology Progress Award, solliciteerde voor 14 uitvinding patenten en heeft meer dan 200 patenten voor utiliteitsmodel aangevraagd. Het binnenlandse marktaandeel van de producten is bijna 60% en export is goed voor 30% van de jaarlijkse productie. De producten worden geëxporteerdnaar meer dan 30 landen en regio's zoals de Europese unio&110; en ASEAN.#

 

 

the schimmelindustrie in Huangshi City is snel ontwikkeld en uitgebreid, met de industriële keten die zich uitstrekt van de industriële keten die zich uitstrekt van de industriële keten Eerste schimmelstaal en vormennaar de hoge-quality -vormmodules en tot de productie van schimmelproductieproducten. De verbetering van de industriële keten heeft het clustereffect van de schimmelindustrie aanzienlijk verbeterd, waardoor het marktaandeel op denationale markt verder wordt vergroot en geleidelijk een exportbasis vormt voor speciaal staal-, schimmels- en uitgebreide verwerkingsproducten, die de populariteit continu hebben verhoogd Van Huangshi -schimmelproductie heeft het het algemene imago- en marktconcurrentievermogen van de schimmelindustrie in de regio Huangshi verbeterd.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Hubei Baijiahao Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top