5 Oplossingen voor de fouten die zouden optreden in CNC Machination Center

Datum van publicatie:2023-03-10

cnc Machinedecent Center staat voor een vrij hoge-precision, hoge-efficiëntie automatische metaalverwerkingapparatuur, uitgerust met een multi-position torentje of power torentje, die in staat is om lineaire cilinder, schuine cilinder, boog en verschillende draad, groove, te verwerken, Worm en andere complexe werkstukken. Het zijn verschillende compensatiefuncties van lineaire interpolatie en booginterpolatie en heeft een eerlijk economisch effect gespeeld binnen de productie van complexe delen. Elk probleem binnen het systeem, aandrijfsysteem en daarom zal het elektrische en systeem van het gecontroleerde object echter het foutprobleem veroorzaken. Binnen de volgende gids introduceren we kort de oorzaken en oplossingen van de fout binnen de CNC -bewerking.n

1. Bij hoge
speed -bewerking kunnen er ook fouten zijn zoals het versnellen van op enneer en servo -systeem vertraging in het CNC -systeem.

2. Dankzij de traagheid van het systeem, het drive -systeem en daarom het elektrische en systeem van het gecontroleerde object, zullen dynamische fouten zoals impact, trillingen, overrezen en uit de stap verschijnen wanneer de versnelling groot is.3. Binnen het drie&axis CNC -eindfrezen bestaat de bewerkingsfout uit twee factoren: lineaire benaderingsfout ennormale vectorrotatiefout;4. Van de bewerkingsfout wordt gezegd dat het de traditionele kromming is van het bewerkte oppervlak, de gereedschapsradius en dus de interpolatielengte, en is evenredig met het kwadraat van de interpolatielengte.

-5. Programmering, gereedschapselectie en menselijke factoren kunnen ook denauwkeurigheid van de machinaal veroorzaken.

6. De rotatiefout van denormale vector wordt veroorzaakt door de rotatie van denormale vector van het bewerkte oppervlak langs de richting van de interpolatielijn en deze is evenredig met de afmetingen van de gereedschapsradius.

-

7. Denauwkeurigheidsfout veroorzaakt door de invloed van gereedschapsmateriaal en het snijden van olieprestaties.




solutions voor fouten in CNC Machinedecenter


1. De geautomatiseerde snelheid op enneer van hetnumerieke systeem wordt automatisch gerealiseerd door de softwarefunctie van hetnumerieke systeem. De essentiële vereiste is dat de gekozen snelheid op enneer moet zorgen voor denauwkeurigheid van het traject en denauwkeurigheid van de positie en ervoor moet zorgen dat de snelheid, stabiliteit en stabiliteit van het versnellingsproces. Op een equivalente tijdstip moet het besturingsalgoritme zo eenvoudig mogelijk en duidelijk zijn om door een computer te worden gerealiseerd.


2. Voor het convexe oppervlak wordt de traditionele vectorrotatiefout vaak gecompenseerd door de positie van het gereedschapscentrum te wijzigen, terwijl voor een concave oppervlak geen compensatienodig is; Wanneer het systeem geen automatische compensatiefunctie heeft,neemt het de tactiek aan om de gereedschapsradius te verminderen om de fout terug te schalen.

3. De lineaire benaderingsfout wordt bepaald door de lengte van de interpolatie, waarvan wordt gezegd dat het de interpolatiecyclus is en daarom de gereedschapsvoersnelheid van hetnumerieke systeem. De lineaire benaderingsfout wordt vaak geregeld door hetnumerieke systeem te selecteren met een kleinere interpolatiecyclus of de voedingssnelheid te verminderen.

4. De resterende hoogtefout van de snijlijn is dat de hoofdfactor die de oppervlakteruwheid van het werkstuk beïnvloedt bij gebogen oppervlakte -bewerking. De fout wordt vaak bestuurd door redelijke parameters van de snijlijnbreedtes te selecteren.


5. Het gereedschapsmateriaal en het snijden van olie van het CNC -centrum kunnen direct de slijtage van het gereedschap beïnvloeden, en daarom zal het gereedschap met snelle slijtage een grote fout in het werkstuk produceren. Het isnuttig om denauwkeurigheid van het werkstuk te verbeteren om het overeenkomstige gereedschap te kiezen en olie te snijden voor verschillende processen. Foutmechanisme kunnen we gerichte maatregelennemen om de standaard van het werkstuk effectief te verbeteren.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Functietitel: Project Manager

afdeling: Engineer

Bedrijfstelefoon: +86 0769-86651595

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15322401809

Website: fmmachining.invipb2b.com

Adres: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top